Kaia- P-A og Niels vant dobbelt

Skrevet av Birger Christensen,  08.11.2018
Artikkelbilde
Pal O'Mine

Med to sterke sprintseire med oppskriften tet fra start til mål, tok Kaia Sofie Ingolfsland en flott dobbel på Øvrevoll torsdag. Både Pal O'Mine og Story Minister imponerte, to sprintere som er blant de beste når forholdene stemmer. Per-Anders Gråberg og Niels Petersen innrammet løpsdagen med seier i første og siste løp.

The Kid@hesteguiden.com

Det første løpet ble spennende. The Kid og Dickie Dickens kjempet hardt, mens Captain of Comerce satset på å gå mellom de to fremste, og det ble veldig trangt. En voldgiftsundersøkelse ble foretatt, men The Kid fikk beholde seieren. Niels Petersen trener og Per-Anders Gråberg var vinnende trener og jockey. Verdt å merke seg er at Dickie Dickens passerte Pirion på listen over de mestvinnende norskoppdrettede hestene på Øvrevoll. Hyldmo-hesten er nå nummer ti og rett i hælene på Tim Fox.

All my Lovin@hesteguiden.com

All My Lovin fikk en drøy siste sving, men rakk frem til seier. Quiet Weekend bød på kamp, mens favoritten Theatricals Oscar skuffet på ny.

- Det gikk bra, og vi klarte å vinne. Sa på forhånd at jeg hadde vært skuffet om hun ikke hadde vært på trippel, sa da må det være bra med seier, sa Nathalie Mortensen, som eier vinneren hun selv satt på ryggen av. Mamma Anette Stjernstrand trener All My Lovin. 

Prince Field@hesteguiden.com

Prince Field var løsningen på V5-2. Jan-Erik Neuroth red et perfekt løp, og seieren ble enkel.

- Jan-Erik er sterk, og Prince Field trenger en sterk jockey. Dessuten må han ikke komme for tidlig til front, og det løste seg flott, sa Kjell Erik Swartling på vei til hummerfiske i Kragerø.

 

Når banen er rask, er Pal O'Mine veldig rask. Tet fra start til mål var oppskriften, og den ble fulgt til punkt og prikke. IKC Fiction sørget for at Tina Smith tok en flott dobbel. Kaia Ingolfsland vant på Bro Park, og nå ble det en ny flott triumf på Øvrevoll.

Story Minister@hesteguiden.com

- Hadde ti seire som mål i år, så nå er resten bonus, sa Tina. Og skrytet som Kaia fikk, er også fullt fortjent. Hun gikk rett ut i løpet etter og vant enkelt med Story Minister. 74 kilo forrige gang var byttet ut med 64 kilo nå, og det slo positivt ut. Yvonne Durant er Story Ministers trener.

Asaks Ambition@hesteguiden.com

Asaks Ambition@hesteguiden.com

Asaks Ambition sto med seks annenplasser denne sesongen. Men nå satte Carlos Lopez et greit tempo i front, og hun holdt sikkert unna.

- Hun går nesten alltid gode løp, og denne gangen klaffet det. Starter igjen neste torsdag med Carlos på ny, så det kan bra nok en gang, sa trener Jan Tønnessen.

 

Ettermiddagen, som etter hvert ble til kveld, ble avsluttet med en tøff kamp mellom Danny K og Heavenly Spiced. Førstnevnte knep seg foran på målstreken.