Victor Kalejs vant Pramms

22.05.2018
Artikkelbilde
Victor Kalejs, trent av Roy Arne Kvisla og ridd av Per-Anders Gråberg, vant storløpet Pramms Memorial i Malmø.

Spitzbergen leverte et solid løp til tredje, men aller best i Pramms Memorial var 4-årige Victor Kalejs, som vant for Per-Anders Gråberg. Roy Arne Kvisla trener den svenskeide hesten som fikk 700 000 kroner for jobben.

Evigunge Silver Ocean tok teten og ledet lenge, men i siste sving var det over for Petersen-hesten. Spitzbergen kom i et solid angrep bakfra og var lenge med i seierskampen, men en god Victor Kalejs hadde mest krefter spart og tok en sikker seier - foran Be My Academy som avsluttet kolossalt etter å ha tapt mye fra start. Spitzbergen fikk 130 000 kroner for tredjeplassen.
- Det løste seg perfekt for oss fra start, og jeg hadde mye å ri med hele veien. Han hadde faktisk krefter spart. Det er kjempestort å vinne Pramms Memorial. Jeg har vunnet det en gang tidligere.
- Dette var enormt stort for meg. Det er en utrolig hest med vinnerskalle. Han er ikke så stor, men ha  har fantastisk innstilling. Han ble skadet ifjor, men er nå frisk og fin, og vintertreningen har vært eksemplarisk. Per-Anders løste startsporet glimrende, og dette var enormt, sa Roy Arne Kvisla. Vi får se hva som blir neste oppgave, sa Roy Arne Kvisla.

Per-Anders Gråberg vant ytterligere tre løp.