Tre på topp

Skrevet av Birger Christensen,  13.05.2018
Artikkelbilde
Carlos Lopez.

Vi har sett litt på vinnerne på Øvrevoll på nasjonaldagen. Denne gang har vi konsentrert oss om de som fortsatt er aktive i sporten.

 

Mestvinnende trener er Niels Petersen. 16 ganger har hestene fra stallen gått til topps, og de siste årene har 17. mai vært en god dag for en trener fra Danmark. I fjor vant Spitzbergen, Icecapada og Tinnitus, det vil ikke overraske om det blir flere seire også nå. Wido Neuroth er toer med 13 gevinster, og også Wido har fine muligheter torsdag. Cathrine Erichsen tar "bronse", hun har vunnet 11 ganger.

 Carlos Lopez er champion på Øvrevoll de fire siste årene. på 17. mai har han vunnet hele 15 løp. Per-Anders Gråberg er toer på 10 seire, og Elione Chaves treer med 7.Vi nevner at Fredrik Johansson ville ha vært toer med 11 vinnere, men det var altså liste for de aktive i løpsbanen.

 To hester har vunnet tre ganger på nasjonaldagen. Det er sprinteren Light the Fire og folkekjære Ragazzo. Av de hestene som starter torsdag, har Icecapada vunnet to ganger. Flere kan få sin seier nummer to, men det vil vi komme tilbake til.