Programtips torsdag 17. mai

Skrevet av Birger Christensen,  13.05.2018
Artikkelbilde
Two Shots Of Happy ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

En aktiv galoppuke er på gang. Lunsj på Bro Park onsdag før den store dagen på Øvrevoll 17. mai. Spill fra Danmark er i gang igjen, og dermed er det mulig å prøve seg på Klampenborg lørdag og i Århus søndag. Vi tar også med at Jägersro har sin store Pramms-dag mandag 21/5 med flotte løp 2. pinsedag.

 

1.LØP - HIPP HURRA LØP - 1600 DT

Contador har tatt to enkle seire. Er blitt mye sterkere siden i fjor, og vi tror på tredje strake. Fredde presterte årsbeste sist, en god trippelsjanse. Vår luring i løpet er Cry No More. Har startet lite, og årsdebuten var positiv. Reckless har åpnet året fint. Hun er nok også med i striden.

Tips: 6 Contador - 2 Fredde - 5 Reckless Outs: 9 Cry No More

 

2.LØP - EMIRATES 3-ÅRSLØP - 1600 GRESS

Syv glimrende treåringer møtes. Vi ser fort vekk en klassisk vinner eller to denne sesongen. Duca di Como fikk formtall 78 etter sin debut, kanskje kan han enda mer. Nordic Defense gikk flott til annen i Dubai, og Jet Pilot og Fingerprints vant siste løp i fjor. Buddy Bob ble slått på Jägersro, men var suveren sist han gikk på gress. Dette løpet gleder vi oss til.

Tips: 7 Duca di Como - 6 Nordic Defense - 5 Fingerprints  Outs: 2 Jet Pilot

 

3.LØP - V65-1 - KINGSLAND OSLO HORSE SHOW ELITELØP - 2160 GRESS

Det vrimler av outsidere i dette selskapet. Our Last Summer og Lord Divine var i toppen i 2016, men 2017 ble en nedtur. De har kapasitet til å kjempe i toppen uten tvil. Det blir veldig spennende å se Swedish Dream mot eldre hester, var toer i Guineas i fjor. Da formen på de nevnte er så uviss, velger vi å gardere i V65.

Tips: 3 Our Last Summer - 8 Lord Divine - 1 Lord of Trouble  Outs: 2 Swedish Dream

 

4.LØP - V65-2 - FAM. E. NAGELL-ERICHSENS HOPPELØP - 1800 GRESS

Vi skulle gjerne hatt råd til to hester, men vanskelige løp senere i V65 gjør at vi må sette vår lit til Icecapada. Appelina byr sikkert på sterk motstand. Det er selvsagt spennende med årsdebut på High as a Kite, men vi krever ikke seier på direkten. Angel Love er et godt trippelbud, men de to først nevnte tror vi blir for tøffe. Gjestene fra Sverige og Danmark er bra, og det blir et severdig løp.

Tips: 2 Icecapada - 1 Appelina - 6 Angel Love  Outs: 4 High as a Kite

 

5.LØP - V65-3 - SKANDINAVISK MESTERSKAP FOR 3-ÅRINGER - 1800 GRESS

Vår duo i løpet heter Crossroad Blues og New Man. Førstnevnte var flink i årsdebuten bak topphesten Zahara, og New Man viste i fjor høst at han hører med i toppen. Appel La Légende fikk det ikke til i årsdebuten på Klampenborg, men nivået er høyt. Theatricals Oscar har bare gått to løp, og det kan være mye å gå på. Se også opp for Dragon Pearl. Seieren sist var fin.

Tips: 5 Crossroad Blues - 3 New Man - 6 Dragon Pearl  Outs: 4 Appel La Légende

 

6.LØP - V65-4 - V4-1 - ALTIA ELITELØP - 1370 GRESS

Captain America har fire strake annenplasser, tre av gangene slått med nese. Er på ingen måte noen antivinner, men det spørs om formen er der i årsdebuten. Backcountry innfridde som vår banker på 17. mai i fjor. Har langt høyere formtall nå, men utviklet seg mye gjennom sesongen. Viscount Barfield advarer trener Petersen for. Vallance Road og Fiftyshadesfreed er klart best på gress, kan være tenkbare skreller.

Tips: 1 Captain America - 10 Backcountry - 6 Vallance Road  Outs: 2 Viscount Barfield

 

7.LØP - V65-5 - V4-2 - DD-1 - IRISH THOROUGHBREED MARKETING LØP - 1600 DT

Skulle gjerne hatt råd til mange hester også her. Men det ble det ikke råd til. Vi likte Mestre dos Magos i årsdebuten, motstanden er ikke verre enn at det kan gå. Sovell har vunnet som skrell før, dette løpet kan være et slikt. Trener Soma var positiv til Fix Fox, og det kan vi forstå. Anachronist var god i kortutgaven av Derby i fjor, og ellers vrimler det av aktuelle kandidater.

Tips: 7 Mestre dos Magos - 6 Sovell - 5 Anachronist  Outs: 3 Fix Fox

 

8.LØP - V65-6 - V4-3 - DD-2 - ØVREVOLL SPRINT CUP - 1170 GRESS

Vi vinnertipper feltets eneste treåring. Two Shots of Happy har en enorm toppfart, og 1170 meter på gresset tror vi kan gå bra. Blir en sjansebanker i en åpen V65 og V4. Pal O'Mine vant lett sist, har også gjort det bra på gresset. Tross overvekt skal ikke Ash Hill Towers glemmes helt. Det er et åpent løp, hvor garderinger kan lønne seg. Men vi fikk ikke råd.

Tips: 3 Two Shots of Happy - 10 Pal O'Mine - 8 Aconcagua  Outs: 12 Ash Hill Towers

 

9.LØP - V4-4 - BY KRIS LØP - 1100 DT

Dagens siste løp inngår i V4-spillet og er ikke lettløst. Priceless og Black Million var jevne sist og kan fort være det igjen. Asaks Ambition presset på lederen sist og gikk bra. På sprint og med Lopez kan det gå bra. Free Fallin vant sist han var på Øvrevoll og må regnes.

Tips: 4 Priceless - 5 Black Million - 3 Free Fallin  Outs: 7 Asaks Ambition

 

V65-forslag kr 594:

1.avd: Alle 9

2.avd: 2 Icecapada

3.avd: 5-3

4.avd: Alle 11

5.avd: 7-6-3

6.avd: 3 Two Shots of Happy

 

V4-forslag kr 660:

1.avd: Alle 11

2.avd: 7-6-3

3.avd: 3 Two Shots of Happy

4.avd: Alle 10

 

 

DD-forslag 5 rekker:

1.avd: 7-6-3-5-8

2.avd: 3 Two Shots of Happy