Øvrevoll Galopp har fått nytt telt på plass til egne og eksterne arrangement

07.05.2018
Artikkelbilde
Nytt telt fra Rent A Tent på Øvrevoll

I begynnelsen av mai i år kom Rent A Tent og satte opp et flott telt som kan huse både egne arrangement og eksterne arrangement, hvis man ønsker å samle sin bedrift eller vennegjeng til et arrangement. Teltet ligger flott plassert ved vinnerpaddock og målgang på galoppbanen.

‘Vi er veldig fornøyd med å ha fått til denne avtalen med Rent A Tent’, forteller Esben Hansen. ‘Det gir flere muligheter til å gjennomføre Temadager og arrangement, mer uavhengig av været. Teltet er stort nok til de som ønsker 200 personer og kan seksjoneres opp til mindre grupper. Vi kan tilby noe helt annet enn båtene som går i Oslofjorden med loff, reker og musikk’, smiler Hansen. ‘Her kan man selv bestemme hvordan teltet skal innredes. Enten med runde bord og hvit duk med lysekrone i taket eller mer standard bord, bar i et hjørnet og lounge avdeling i det andre. Vi kan bistå med å sy sammen et arrangement som inkluderer galopp løp, som en naturlig og spennende del av eget arrangementet. Det får man ikke til andre steder i Norge. Vi får til det kundene vil ha’.

‘Teltet skal stå oppe fra mai til november og vi håper ulike firmaer ser dette som en flott mulighet til å legge sin sommerfest eller annet arrangement hit hos oss. Det kan gjøres på løpsdag eller en av de andre dagene. På Derbydagen (week-end) vil vi flytte på teltet slik at området fremstår mer slik det har gjort de siste årene’, forteller Hansen.

‘Vi har gode partnere som hjelper oss med mat og drikke etter typen arrangement, så dette håper jeg blir en stor suksess. Hvis noen lurer på hvordan de kan ha et arrangement her?, er det bare å ta kontakt med meg på mail; esben.hansen@rikstoto.no, så skal vi se hva vi kan få til. Foreløpig har vi to store arrangement booket inn, i tillegg til noen av våre Temadager’.

Ta kontakt, så hjelper vi deg.