Øvrevoll Galopp - Lidenskap, takhøyde og full galopp! - første partnertreff i 2018 gjennomført

28.05.2018
Artikkelbilde
Partnertreff Øvrevoll Galopp med Birgit Skarstein

Torsdag 24. mai hadde Øvrevoll Galopp samlet sine partnere og gode venner til partnertreff og foredrag med Birgit Skarstein i Derbystuen. Det var over 50 påmeldte, god stemning, fantastisk faglig påfyll og god mat før løpsdagen startet.

‘Vi var så heldige å få besøk av en ustoppelig idrettsutøver med en nesten ufattelig historie som ble formidlet på en måte som gjorde at forsamlingen fikk bruk for hele følelsesspekteret. Det var tårer i øyekroken og gaplatter om hverandre, fantastisk ledet og formidlet av Birgit Skarstein.’, forteller Esben Hansen. ‘Du får en ganske bra reality check gjennom en slik seanse og skjønner at de fleste av oss har det ganske bra. Det er så viktig å flytte fokus til å se muligheter og ikke begrensninger’, fortsetter Esben. ‘Det var en herlig samling av partnere, trenere, ansatte og gode venner av Øvrevoll som fikk denne opplevelsen. 

Etter foredraget var det felles middag for alle sammen, krydret med informasjon fra Stallen til Are Hyldmo og litt generelt om dagens løp. Thomas Gjelsås informerte og delte ut Øvrevoll Galopp sin nye guide for alle oss som jobber med, for og på Øvrevoll. Et bra stykke arbeid som nå er samlet mellom to permer.

Sant Gruppen, The Paddock, hadde disket opp med nydelig Tapas buffet og vi fikk et innblikk i Altia sine sommernyheter.