Ole-Christian Hallerud blir styreleder i Norsk Jockeyklub

Skrevet av Thomas Gjelsås,  31.05.2018
Artikkelbilde
Ole-Christian Hallerud

Ole-Christian Hallerud er valgt til ny styreleder i Norsk Jockeyklub. Hallerud er til daglig visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen som har ca. 8000 hel- og deltidsansatte. Gjennom 20 år har han hatt en rekke ulike stillinger hos Olav Thon. De siste årene har han sittet i konsernledelsen med ansvar for eiendomsutvikling.

47-åringen er lidenskapelig opptatt av hest og galoppsporten. Han er i dag medeier i galopphest og har hester på sitt hjemsted i Lommedalen. Hallerud har i flere år vært medlem av Den Lavere Voldgiftsrett, og han har vært både aktiv feltrittsrytter og ridd løp på Øvrevoll.

– Galoppsporten står foran en rekke spennende utfordringer og Øvrevoll har gjennom en ny femårsplan tydelige ambisjoner om å gjøre sporten både mer bærekraftig og attraktiv. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet som styreleder i Norsk Jockeyklub, sier Ole-Christian Hallerud.

Halleruds brede kompetanse og erfaring, samt interesse for hest og galoppsporten, gjør han til den perfekte arvtaker etter tidligere styreleder Sigurd-Armand Hauge.