Nyhetsbrev mai

Skrevet av Thomas Gjelsås,  23.05.2018
Artikkelbilde

Solen skinner og sommeren kom raskt i år! 17. mai og årets gresspremiére på Øvrevoll ble en festdag med tusenvis av feststemte mennesker og noen helt fantastiske vinnere. Det ble en utrolig fin dag på galoppbanen. Det er alltid ekstra hyggelig å se mange nye ansikter på banen og jeg håper alle sammen fikk en god opplevelse.

Nå venter en lang og deilig sommer full av høydepunkter. Storløp, ekstra nerve, penger og ære skal fordeles og nye navn skal skrives inn i historiebøkene. Vi gleder oss stort! Det blir også diverse temadager på banen, som vi har fortalt om flere ganger allerede. Merk av 28. juni; Da er det Damenes Aften i samarbeid med Thea Steens Minnefond og Kreftforeningen. 2. august; Finans Aften hvor vi garanterer et litt ekstra preg over kvelden. 25. og 26. august; Derby-weekend. Et «must» for alle. Mer informasjon kommer. Torsdag 31. mai er det Polsk Aften på Øvrevoll.

Som mange har fått med seg har vi fått opp et stort telt på arenaen. Dette blir stående nesten gjennom hele sesongen og vil bli brukt til både egne og eksterne arrangement. Det er bare å ta kontakt hvis dere ønsker tilbud på arrangement.

Derbystuen har fått et skikkelig løft den siste måneden. Vi har fått på plass både garderobe og toaletter i gjestelokalet, og i tillegg er et nytt lydanlegg montert i hele lokalet for å heve publikums opplevelse. Alle er velkommen til Derbystuen på våre løpsdager. Enkelte dager kan det dog være nødvendig å forhåndsbestille plass.

Fredrik Johansson gjestet oss i april og hans kurs ble så populære at vi måtte åpne opp for flere deltakere. Jockeylegenden leverte til gull og snart kommer han tilbake for oppfølging. Vi skal iverksette flere tiltak fremover for å styrke vårt rekrutteringsarbeid.

Vår «kick off» ble en suksess. Derbystuen var helt fylt opp med engasjerte mennesker og vi delte ut pique skjorter med våre nye verdier; «Lidenskap, takhøyde og full galopp». Vår visjon er å «gjøre nordmenn hekta på galopp. Og vi begynner i Bærum». Dette arbeidet er meget viktig for oss og sentralt i fem årsplanen «Øvrevoll22». Vi har over tid jobbet med å lage en folder som skal presentere Øvrevoll i forhold til hvem vi er, hva vi står for og hvordan vi ønsker å bli oppfattet etc. Kall det gjerne en liten «bibel» for alle som har et forhold til Øvrevoll. Denne skal vi veldig snart presentere og forankre i hele miljøet.

Øvrevoll Galopp har også etablert et samarbeid med Hadeland Glassverk rundt vinnerpremier til hesteeierne. Vi håper alle vinnere setter pris på de nye premiene.

Når det gjelder sommerens storløp, så vil jeg nevne at det var gledelig å registrere at det kom tre anmeldelser fra England til Oslo Cup. Internasjonal deltakelse fra land utenfor Skandinavia er noe vi gjerne ser mere av. Og når vi er inne på England; William Buick har hatt en forrykende start på 2018. Både gjennom suksess i Dubai og England. Tenk om vi kunne få besøk av vår verdensstjerne fra Eiksmarka på Øvrevoll søndag 26. august! Det er lov å drømme…