Ny Fullblodspartner har signert avtale med Øvrevoll Galopp

28.05.2018
Artikkelbilde
Energima AS blir Fullblodspartner

Øvrevoll sitt partnertreff forrige uke fikk en hyggelig og god start, da Energima AS har valgt å gå inn som Fullblodspartner hos Øvrevoll Galopp.

Energima AS ble startet av brødrene Magnussen i 2003 og har siden det vokst seg både store og solide. Nå er selskapet nærmere 100 ansatte med alt fra læringer til personer med doktorgrad. Energima AS leverer over 700 større og mindre prosjekter og deres teknikere håndterer over 1000 serviceavtaler. Energima AS har fokus på energivennlige tekniske løsninger som skaper miljøvennlige bygg. De siste årene har de også bygget opp kompetanse på større prosjekter, levering av nyanlegg i næringsbygg, tuneller, kjøpesentra, idrettshaller og tekniske løsninger, i tillegg til energikrevende prosesser innenfor oppvarming, ventilasjon og kjøling. 

‘Energima har et godt rykte for service og rehabilitering, og spesielt det siste er jo noe vi har god bruk for på Øvrevoll’, smiler Esben som inngikk avtalen med Arild Magnussen på torsdag. ‘Jeg ble kjent med Energima og flere av deres ansatte gjennom min tid i Stabæk. Etter at jeg begynte på Øvrevoll har vi holdt kontakten og snakket mye om muligheter og behov. Etter noen møter og befaringer, så er vi begge enige om at Øvrevoll som sted og nå nettverket som kommer på plass er en fin arena for utvikling av et godt samarbeid’, fortsetter Esben. ‘Vi ser at sværen rundt Øvrevoll og de som involverer seg er veldig spennende’, forteller Magnussen. ‘Vi er en lokal bedrift lokalisert på Fornebu, men har også fått kontorer i Ålesund, på Romerike, Elverum og Brumunddal. Nå jobber vi også med å etablere oss i midt-Norge’, fortsetter Magnussen. 

‘Vi gleder oss over alle som ønsker å bli en del av Øvrevoll familien og ser nytten av å være en del av vårt nettverk’, forteller Esben. ‘Når vi kan kombinere faglig ekspertise med veldig hyggelige mennesker kan det vel ikke bli bedre ?’, avslutter Esben. 

‘Jo det kan egentlig det’, gliser Magnussen. ‘Hvis vi legger et firmaarrangement til det nye teltet deres også, så blir det bra’, avslutter han.