Flott kveld på Jägersro

Skrevet av Birger Christensen,  17.05.2018
Artikkelbilde
Spitzbergen. Svensk Galopp

Mandag kveld, som også er 2. pinsedag, blir det flott galoppsport på Jägersro. I spissen står som alltid Pramms Memorial, med den skandinaviske milereliten på plass.

Løpet er vidåpent, og det er vrient å peke ut en favoritt. Niels Petersen kommer med trioen Spitzbergen, Silver Ocean og Busybeingfabolous, mens Yvonne Durant tar turen med Vortex. Det blir et utrolig spennende løp både sportslig og spillemessig.

De beste sprinterne har også sitt Listed-løp. Her er Staring at the Sea (Wido Neuroth) og Tinnitus (Petersen) de norske håpene. Sistnevnte vant de to største sprintløpene i Skandinavia i fjor, og han har også gått sterke løp på sand.

 

Morsomt blir det også se I and I i årsdebut. Han gjør sin første start på underlaget, og vinneren av Vinterfavoriternas i fjor høst blir nok stor favoritt. Wido Neuroth vil nok gjerne få et godt svar før Derby på den samme banen om to måneder. Nærmest ham rangerer vi Balen, som eies av Stall EOS. Sir Zelmer (Petersen) og Layton (Cathrine Erichsen) går i samme løp.

Program finner du som alltid HER

 

I rammeløpene møtes Pas de Secrets (Neuroth) og Mikklus Makklus (Petersen), og Notnowhoney (Petersen) og Our Boy John (Durant) utgjør den resterende part av den norske kontingenten.