Are med fin dobbel

Skrevet av Birger Christensen,  09.05.2018
Artikkelbilde
Dickie Dickens ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Etter to litt svake innsatser av Dickie Dickens, var han nå tilbake i slag. 1600 meter var nok en fordel, og i tillegg forsvant den verste konkurrenten til teten, Fil Rouge. Men ingen skygge over Dickie Dickens, som kjempet flott helt til mål.

- Det var gøy å se ham fighte hele veien inn i dag. Dessuten gikk Nastenka et fint løp, så dette var stas, mente Are Hyldmo etter dobbeltseieren. Elione Chaves satt som vanlig på vinneren. Seier til stallen ble det også da Miltonia avsluttet sterkt til seier, for øvrig etter et sterkt ritt av Carlos Lopez.

Miltonia ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

IKC Fiction ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Tre strake seire er som vi har nevnt før ikke veldig vanlig på Øvrevoll. Onsdag tok IKC Fiction den tredje på stripe, og det så veldig lett ut.

- Jeg blir litt nervøs, for det er blitt litt oppstyr rundt den gode starten. Men han har trent fint i hele vinter, og jeg er sikker på at han takler formtall 80, sa Tina om den klare vinneren. For Alan Wallace var det seier nummer seks, sterkt på årets fjerde løpsdag.

Oui Je Veux ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Løpsdagen åpnet med en fin seier til Oui Je Veux, der Nora Hagelund Holm holdt unna for Nordlys, mens Eddie Riff spurtet sterkt til tredje.

- Honnør til Nora, som takler ikke så lettridde Oui Je Veux fint, sa trener Lise Tandberg.

Smooth Escape  ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Ingen løpsdag uten en seier til Gina Mathisen. Smooth Escape viste markert fremgang for to uker siden, og nå kom den første seieren så lett som bare det. Anna Pilroth beregnet rittet fint og har åpnet 2018 på beste vis.

Al Buraq  ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Som Are Hyldmo ble også Carlos Lopez dobbeltvinner. Al Buraq ga Annike Bye Hansen hennes første årsseier. Etter tre strykninger var feltet desimert til fire hester, men løpet ble svært severdig.

- Godt å få en seier. Mulig at Al Buraq er best på sand, men hun kommer til å tjene pengene sine i år, sa fjorårets toer på statistikken.

 

Det avsluttende amatørløpet endte i en frisk duell mellom Persian Wave og Asaks Ambition. Tempoet var friskt, men like fullt kunne ikke de øvrige nærme seg nevneverdig. I finishen hadde Persian Wave klart mest å by på, og Karolin Pettersson tok årets første seier på Øvrevoll. For trener Tobias Hellgren var det triumf nummer to.

Persian Wave @hesteguiden.com/rogersvalsrød