En trippel Martini?

Skrevet av Birger Christensen,  16.06.2018
Artikkelbilde
Martini ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Martini tok to seire på en uke for en måneds tid siden på Øvrevoll.

På 17. mai var han en superskrell i spillet, og som den eneste i feltet som sørget for jackpot. Gangen etter var han både vår og mange andres banker. Da imponerte han kolossalt og avgjorde i løpet av få meter. Han er kommet opp til formtall 75, men vi tror det er enda mer å gå på.

En annen hest som har opplevd en stor forvandling i sine to siste starter, er Miltonia. Etter at hun i lang tid har stoppet opp når finishen nærmer seg, har det vært stikk motsatt. Fleksible blinkers har utvilsomt hatt en del å si, ved siste seier ga det en umiddelbar effekt. Den tredje strake kan fort komme her, men det er flere formsterke konkurrenter.

Ginseng blir en av to bankere for oss torsdag. Var relativt kort bak I and I og Daxios sist, og nå tror vi den første seieren kommer. Det er også her noen spennende motstandere, men vi tror Ginseng er hodet høyere.

Sportslig sett er ikke torsdagen den aller mest spennende. Men hvis de største

løpsdagene skal skinne, må det innimellom være andre dager som er litt mer midt på treet. Allerede neste torsdag er det Guineas-løp og ikke minst

Damenes Aften, så den dagen må merkes av i almanakken. Men kommende torsdag er spennende den også for den som liker sport og spill.

Fem ganger har vi hatt V65 på menyen på Øvrevoll i år.

 

Etter en beskjeden åpning 3. mai på drøyt 2 000 har rekken fra 17. mai og utover vært jackpot - 318 000 - jackpot - 71 000. Jackpot annen hver gang så langt, så spørs det om den trenden holder i seg på torsdag. Uansett er det nesten alltid gjevt å klare seks rette på Øvrevoll, og et pent tilskudd til

feriekassen blir det sikkert.

Lykke til.