Programtips torsdag 19. april

Skrevet av Birger Christensen,  16.04.2018
Artikkelbilde
Ciccarelli ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

En aktiv galoppuke ligger fremfor oss. Onsdag er det lunsj på Jägersro, før Øvrevoll åpner portene for en ny og spennende galoppsesong. Det er også søndagslunsj på Bro Park, og dagen før er det planen at Klampenborg skal komme i gang. I øyeblikket ser det ut til at det ikke vil være spill fra Norge, men vi vil komme med informasjon om det dukker opp endringer

1.LØP - MAIDENLØP - 1750 DT

Josefin Landgren vant årets første løp i Skandinavia. Torsdag kan hun vinne det første løpet på Øvrevoll med Obeya. Hun har gått fint i England, men har kun startet på gress. Cathrine Erichsen vant det første løpet i fjor (Lady on Ice) og mønstrer en fin duo i Fast and Furious og Layton. Perfect Spy er også en spennende import.

Tips: 3 Obeya - 1 Fast and Furious - 5 Perfect Spy  Outs: 2 Layton

2.LØP - 3-ÅRSLØP - 1100 DT

Al Buraq vant det eneste løpet som ble avholdt på finaledagen i fjor. Nå kan hun vinne det første løpet for året. Daring Thea vant det aller første toårsløpet i fjor, har sjansen i sitt come back. Wikki Sauwa er spennende, gikk et godt kval-løp i forrige uke. Debutanten Shantou blir også fulgt med interesse.

Tips: 1 Al Buraq - 7 Daring Thea - 4 Shantou  Outs: 2 Wikki Sauwa

3.LØP - V5-1 - ALPINO CHILENO LØP - 2400 DT

Annike Bye Hansens duo var tidlig i slag i fjor. Giovanni Nobile vant på åpningsdagen, mens Greased Lightning var toer fulgt av seier på de to første dagene. Colourist tar nok teten, kan på en god dag føre hver meter. Gideon og Lord of Trouble har mest erfaring med gress, men skal tas på alvor også på sand.

Tips: 1 Giovanni Nobile - 2 Greased Lightning - 4 Gideon  Outs: 3 Colourist

4.LØP - V5-2 - ACT TWO LØP - 1750 DT

Tenango vant på åpningsdagen både i 2015 og 2016. Fire kilo lettelse med en flink lærling ser spennende ut. Vi garderer med Fredde, som gikk gode løp på høsten i fjor. Roman Princess var også flink, er kanskje litt bedre på gress. Séraphine får lettelse med stallens nye lærling, vinner ikke så ofte.

Tips: 4 Tenango - 5 Fredde - 1 Séraphine  Outs: 2 Roman Princess

 5.LØP - V5-3 - V4-1 - ALOMAR LØP - 1100 DT

Et jevnt løp, hvor flere av hestene møttes ganske ofte i fjor. Pal O'Mine er trolig tidlig i tetbildet, muligens sammen med Puyol. Men det er umulig å vite hvilke av hestene som vil holde stilen helt til mål. Rock Dancer og IKC Fiction var jevne ved siste møte, er fort vekk i nærheten også nå. Four Dragons er vrien å sette inn i løpet. Ok på Jägersros finaledag i fjor.

Tips: 5 Pal O'Mine - 7 Rock Dancer - 1 IKC Fiction  Outs: 6 Four Dragons

6.LØP - V5-4 - V4-2 - ALLES DE GRACE LØP - 2400 DT

En ordentlig nøtt, hvis ikke Favilla bare leder fra start til mål. Wera Torgersens gode hoppe sto med to seire og en annen etter de tre første løpsdagene i fjor. Phoenix Dancer gjorde det bra på høsten i fjor, og det kan være mer å gå på. Queen's Delight er interessant med fire kilo lettelse, og Clauses Ivory viste vårform i fjor med seier på åpningsdagen. Rock the Boat har fått et løp i kroppen, kan være verdifullt.

Tips: 1 Favilla - 8 Phoenix Dancer - 9 Rock the Boat  Outs: 2 Clauses Ivory

7.LØP - V5-5 - V4-3 - DD-1 - ANNE'S BIRTHDAY LØP - 1100 DT

Her har vi tro på Ciccarelli. Avsluttet fjoråret med to finaleseire over samme underlag og distanse. Som nå var det Didrik Finnbråten som satt på ryggen. Nærmest vurderer vi Black Million og Augustinian. Duoen hevdet seg godt mot bedre motstand enn de har nå. Jurga avsluttet fjoråret bra og ser ut som et godt trippelkort.

Tips: 3 Ciccarelli - 8 Black Million - 7Jurga  Outs: 9 Augustinian

8.LØP - V4-4 - DD-2 - AL DENTE LØP - 1750 DT

En litt vrien avslutning på V4-spillet. Borzakovski gikk kun sprintløp i fjor høst, men har hevdet seg bra på mellomdistanse. Får et knepent tips. Oui Je Veux viste at han duger i klassen, vant i sin siste start i fjor. Eddie Riff kan en del, men legger ikke alltid viljen til. Synes de to treåringene Callaway of Course og Cool Kid er litt spennende. Var mye slått i fjor, men møtte sterk motstand. Har fått formtall som gjør dem interessante. Med litt forbedring gjennom vinteren er de fort i bildet.

Tips: 2 Borzakovski - 1 Oui Je Veux - 8 Eddie Riff  Outs: 3 Callaway of Course

 V5-forslag 400 kroner:

1.avd: Alle 5

2.avd: 4-5

3.avd: 5-7-6-1

4.avd: Alle 10

5.avd: 3 Ciccarelli

 

V4-forslag 400 kroner:

1.avd: 5-7-6-1

2.avd: Alle 10

3.avd: 3 Ciccarelli

4.avd: 2-1-3-8-11

 

DD-forslag 5 rekker:

1.avd: 3 Ciccarelli

2.avd: 2-1-3-8-11