Programtips onsdag 11. oktober kl. 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  06.10.2017
Artikkelbilde
Clauses Ivory ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Ukas galopp starter på Bro Park tirsdag kveld. Deretter er det kun lunsjtid som gjelder. Øvrevoll har årets siste onsdagslunsj, før Klampenborg og Jägersro avslutter uka med løp lørdag og søndag.

1.LØP - V4-1 - ZAWADI LØP - 1100 DT

Singar var som forvandlet sist med fleksible blinkers. Gjentar hun den prestasjonen, tror vi på ny seier. Priceless har funnet høstformen og kan spurte inn til seier. Mestre dos Magos starter søndag, sjekk det løpet. Südtirol har to seire over samme underlag og distanse i år, må regnes her. Black Million imponerte sist, men vi synes fire kilo opp var i meste laget.

Tips: 6 Singar - 3 Priceless - 9 Südtirol  Outs: 5 Mestre dos Magos

 

2.LØP - V4-2 - HØSTFINALE JERNDIVISJON - 1100 DT

Clauses Angola var overlegen sist hun gjestet Øvrevoll. Pleier å gå bra også på sand og får tipset. Asaks Ambition har fin form og kommer ganske sikkert til å være med i toppen også her. Jurga og DJ's Dream vil temmelig sikkert være i bildet ganske lenge, kanskje holder det helt inn.

Tips: 9 Clauses Angola - 10 Asaks Ambition - 2 Jurga  Outs: 1 DJ's Dream

 

3.LØP -V4-3 - DD-1 - HØSTFINALE BRONSEDIVISJON - 2400 DT

Cape Hollow fikk styre og stelle i front sist og vant suverent. Har vært ujevn, og vi velger å gardere bredt. Tookwino og Sir Benjamin kommer med ferske seire, og baneunderlag og distanse passer fint. Favilla har hatt en flott sesong og holder stilen. Meanttobebeme vant sist hun var til start, men det er nesten to måneder siden. Løpet vrimler ellers av luringer.

Tips: 9 Cape Hollow - 7 Tookwino - 11 Favilla  Outs: 1 Sir Benjamin

 

4.LØP - V4-4 - DD-2 - V5-1 - HØSTFINALE GRUNNDIVISJON - 1600 DT

J W Delight ser ut til å trives med sandbane og høst. Vant tre løp på denne tiden i fjor og var overlegen sist. Kan være en mulig banker, men vi vil gjerne se Kallavaduvil på milerdistanse og sand. Sist var hun enormt bra med de betingelsene. Også April Fool kan mye når det klaffer, og Love to Love kan være et godt trippelkort.

Tips: 2 J W Delight - 6 Kallavaduvil - 10 Love to Love  Outs: 9 April Fool

 

5.LØP - V5-2 - ZAFIRAH LØP- 1600 DT

Et åpent løp, her har vi har litt tro på Iona. Har ikke vunnet i år, men sist var det ytterst nær ved. Vi våger dog ikke å tro for hardt på Iona, som ikke vinner alt for ofte. Ocho Rios er også i storform. En herlig fighter, men på formtall 76 kan det bli tøft. Virker også å være hakket bedre på gress. Amelia Jay vant sist hun startet, men selskapet var nokså enkelt. Aife er ikke borte på sitt beste. Vi satser på at det holder med denne kvartetten.

Tips: 1 Iona - 3 Ocho Rios - 8 Aife  Outs: 4 Amelia Jay 

 

6.LØP - V5-3 - SØLVDIVISJON - 1600 DT

Fil Rouge vant et liknende løp for tre uker siden. Da var Dickie Dickens og Whatsinitforme de nærmeste, og det kan de kanskje være også denne gang. Men det kan også hende at det går for fort i tet, og da åpner løpet seg. Daydream Believer kan i så fall være en av flere som kan komme bakfra.

Tips: 5 Fil Rouge - 3 Dickie Dickens - 4 Daydream Believer  Outs: 2 Whatsinitforme

 

7.LØP - V5-4 - SØLVDIVISJON - 1100 DT

Når disse linjer skrives, er Calcaterre den mestseirende hesten på Øvrevoll i år. Kun to ganger utenfor trippel forteller mye om stabiliteten. Puyol startet på Jägersro torsdag. Ledet en stund, men det stoppet nokså tidlig. Det er nok litt lettere i mot her. Rock Dancer er nok best på sand og må regnes. Julien Delamare går ok, men mangler litt på storformen.

Tips: 6 Calcaterre - 4 Puyol - 2 Julien Delamare  Outs: 3 Rock Dancer

 

8.LØP - V5-5 - ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP - 2400 DT

I et amatørløp uten store stjerner gir vi tilliten til Clauses Ivory. Hun er alene om å ha vunnet i år, og kun to hester har seier i karrieren. Jessica Vadst gjør rent bort i amatørløpene i Sverige og vant senest torsdag med en annen Clauses-hest med etternavn Sweetheart. Eddie Riff går på det jevne, og har han ambisjoner om seier, kan dette være en gylden mulighet. De øvrige kan selvsagt overraske, men da må de vise mer enn de har gjort i det siste.

Tips: 1 Clauses Ivory - 4 Eddie Riff - 2 Clauses Velvet  Outs: 8 Bodyguard

 

 

V4-forslag kr 576:

1.avd: 6-3-5-9

2.avd: 9-10

3.avd: Alle 12

4.avd: 2-6-9

 

V5-forslag kr 504:

1.avd: 2-6-9

2.avd: 1-3-4-8

3.avd: Alle 7

4.avd: Alle 6

5.avd: 1 Clauses Ivory

 

DD-forslag 9 rekker:

1.avd: 9-7-1

2.avd: 2-6-9