Øvrevoll Galopp ansetter salgssjef

Skrevet av Thomas Gjelsås, Adm dir,  11.10.2017
Artikkelbilde
Esben Hansen

Øvrevoll Galopp styrker staben og ansetter Esben Hansen som salgssjef. Esben begynner hos oss mandag 16. oktober og vil få ansvar for aktivt salg og oppfølging av partnere. Øvrevoll har en målsetting om å styrke egne arrangement og øke aktiviteten på banen andre dager i året. Esben blir en viktig brikke i dette arbeidet og vil også ha et større ansvar innenfor markedsføring og profilering av banen.

 

Esben Hansen er 49 år gammel og kommer fra stillingen som markedssjef i eliteserieklubben Stabæk Fotball. Der har han han hatt hovedansvaret for å følge opp partnerne i klubben og alle deres aktiviteter. Han har også bred erfaring fra tidligere med markedsføring, salg og interaktive aktiviteter.

 

-Etter noen veldig gode år i Stabæk Fotball med mange morsomme øyeblikk, ser jeg nå frem til å ta fatt på nye utfordringer. Øvrevoll Galopp har slik jeg ser det stort potensial og de har lagt frem meget spennende planer for fremtiden som jeg gleder meg til å ta del i, sier Esben Hansen.

 

-Esben har alle de kvaliteter vi har vært på utkikk etter. Øvrevoll Galopp jobber målrettet med å styrke egne arrangement, økt tilnærming til næringsliv, samt å benytte området også utenom egne løpsdager til andre type event. Vi gleder oss til å få en ressurs som Esben om bord, sier Thomas Gjelsås, adm. direktør i Øvrevoll Galopp AS/Norsk Jockeyklub.