Store norske seire

Skrevet av Birger Christensen,  07.11.2017
Artikkelbilde
Pas de Secrets. Foto Svensk Galopp

Songline Classic og Mischa Kahns Minnesløpning var de store løpene på Bro Park mandag kveld. Begge løpene ga norske vinnere. Pas de Secrets og Spitzbergen het vinnerne.

Wido Neuroth måtte stryke Bokan fra Songline Classic. Men han hadde Pas de Secrets i bakhånd. Jacob Johansen viste styrke og tok seg forbi Red Hot Chili kort før mål. Dermed ble det 200 000 i førstepremie til Stall Perlen, som vant med Angel Love dagen før på Jägersro.

- Han fikk en litt vid sving før oppløpet, men Jacob var sterk, og det løste seg fint, sa Wido etter seieren. Nå blir det vinterhvile for Pas de Secrets.

 

I Mischa Kahns Minnesløpning ble Trouble of Course strøket. Men Niels Petersen hadde et sterkt kort i Spitzbergen. Carlos Lopez ventet til ut på oppløpet med å sette inn støtet, men da var spenningen fort over. I høst har Spitzbergen virkelig vist den topphesten han er.

- Var litt bekymret for innersporet, men i prinsipp løste det seg veldig bra. Planen er at han blir med når vi drar til Dubai, sa en godt fornøyd trener.  Stall Bright Side of Life har det lysnet for utover høsten.  Delacroix (Neuroth/Neuroth) var god som tredje.

 

Før V64 tok Wido to fine annenplasser med Staring at the Sea og Appele Amour. Begge hadde Jan-Erik Neuroth på ryggen. En seier, to annen og en tredje ble den fine fasiten for Stall Neuroth mandag.