Vergara satser på trivsel

Skrevet av Birger Christensen,  27.03.2017
Artikkelbilde
Isidro Vergara ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Isidro Vergara har flotte treningsforhold i sin stall på Østerås. Store og fine staller og luftegårder i samme stil preger området. Det er kort vei til Øvrevoll og heller ikke langt til en tur i skog og mark. Hans kone Elisabeth eier Østerås gård, og der trives to- og firbente.

- Vi har eiere som vil satse på hestene over lang tid. Eneste firbente nykommer er toårige Startruck e Mingun - Hot Tyra. De tobente som hjelper oss, er velkjente Silja Støren, Kevin Parkin, Morten Høglund, Vilde Østensen. Tonje Refstie og Kaja Nordby.

 

På Østerås har Isidro et mål om å maksimere resultater og inntjening på alle hestene. Da må hestene være glade og friske, og da skal det være mulig med seier og gode premier i noen storløp. Vi har flere gode norskoppdrettede, forteller "The Mexican". For egen regning legger vi til at Marshall Runner var helt i norsktoppen i fjor. Han er en av svært få som har vunnet NM både som to- og treåring, og i årets siste løp i fjor slo han de norske i den eldre eliten.

 

- Vi vil satse på et godt stallmiljø for arbeidere og eiere med hyggelige treff og sammenkomster, avrunder Isidro. Og vi har tro på at 2017 kan bli enda bedre enn fjoråret.

Treningsliste, klikk HER