Sjefen av åpningsdagen

Skrevet av Birger Christensen,  29.03.2017
Artikkelbilde

Are Hyldmo har ofte hatt sine hester tidlig i form. Ser vi på åpningsdagen de siste ti årene, har ingen trenere vunnet så mange løp som Are. Han er klart foran Jacob Fretheim og Rune Haugen, som deler annenplassen. I fjor vant Tenango, Don Cortez og Dickie Dickens, tre seire på seks løp. I tillegg vant Fil Rouge, som nå blir trent av Are. Tenango vant for øvrig også på finaledagen, men tok ingen seire mellom første og siste løpsdag.

 - I fjor ble det alt i alt 35 seire, noe jeg var fornøyd med. Likevel håper jeg at jeg kan klare enda flere vinnere i år. Jeg har ikke materiell til å kjempe om championatet på flatt, men det er bra om vi vinner mange løp. Derimot har jeg store planer om å ta et nytt championat på hinder, beretter Are. I fjor vant han den tittelen på suverent vis. Og med Omoto Sando, Hot Wing og Varennes på laget, ser det lyst ut på den siden.

- Av kjente navn har jeg fått inn Fajry. Coulorist, Aife, Fil Rouge og Into the Light på stallen. Toåringene Two Times, Crossroad Blues og en udøpt etter Medicean - See Me blir også spennende.

Are begynner å ble en av veteranene på Øvrevoll. Han vant sitt første (av fem) Derby allerede i 1984 som 25-åring med Winning Flush. Det eneste championatet på flatt tok han i 1999, men det er 18 år siden. Men seiersprosenten er høy, så hestene fra Stall Hyldmo skal alltid regnes.

Treningsliste, klikk HER