Ny sesong med nye planer

Skrevet av Birger Christensen,  23.03.2017
Artikkelbilde
Thomas Gjelsås

For ett år siden ble Thomas Gjelsås ansatt som ny direktør. Da var sesongen 2016 allerede lagt når det gjaldt de store linjene. Derfor er 2017 det første året han kan sette sitt preg på det som skal skje på Øvrevoll. Vi synes det ser spennende ut

- Jeg synes vi har brukt vinteren godt. Et viktig tema har vært å få med nærmiljøet bedre, blant annet planlegger vi en nabofest søndag18. juni. Men vi vil også innlede et nærmere samarbeid med to viktige kulturbærerne, Budstikka og Stabæk Fotball, beretter Thomas. Når det gjelder Budstikka, er det både et mediesamarbeid samt at vi vil arrangere noen stunts for ansatte i avisen.

- Samarbeidet med Stabæk har jeg stor tro på. Var på partnertur på Kiel-ferja, og det var både lærerikt og interessant. Her er det mulig å bygge kultur i et flott miljø, og rent praktisk ser vi for oss en løpsdag med A-lagene til stede. Da tenker vi oss at publikum kan utfordre Stabæk-spillerne i en egnet konkurranse.

 Temadager

 Thomas beretter om noen interessante temadager som er planlagt.

- Det vi har lagt inn på kjøreplanen er nevnte nabofest, damenes aften torsdag 29. juni (Guineas-dagen). En måned senere, lørdag 29. juli, satser vi på en sommerfest med liveband, hvor vi håper mange fra nærmiljøet vil komme. Torsdag 21. september blir det irsk aften med irsk musikk, øl og mat. Og vi vil også ha et par søndagsløpsdager på dagtid, hvor vi håper at mange vil komme for å oppleve alt det flotte Øvrevoll har å by på. Ellers må vi jobbe med å få brukt anlegget mer. Det er 32 løpsdager i året, så det er mange dager med muligheter for å leie området.

 

En artig sak er at det er kjøpt inn to treningshester (ikke levende) til Øvrevoll. Thomas vil sees i aksjon på en av de to under lørdagens sending på Rikstoto Direkte. De har fått navnet Askepot II og Stratos, to stjerner fra 40- og 50-tallet.

- Disse vil bli brukt både i trening og i sponsorsammenheng. Disse kan vi ta med rundt på arrangementer der publikum får mulighet til å prøve seg som jockey. På Derbydagen vil de to hestene bli plassert ute på anlegget, og det tror vi vil bli et populært innslag, avrunder direktøren.

Vi gleder oss alltid til sesongstart på denne tiden av året. Nå ble vi enda mer tent på at det skal komme i gang om fire uker.

 Premieøkning

Premiene i de vanlige løpene på Øvrevoll er øket med 3 % fra fjoråret. Det har vist seg vanskelig å få fulle felter på starten av sesongen, så de to første løpsdagene er premiene ytterligere satt opp, (+10 % fra 2016) og vi håper det motiverer trenerne til å hesten klare 20. april.

Rikstoto Direktes innslag lørdag 25. mars, med intervju av Thomas Gjelsås, klikk HER

TERMINLISTE