Håper på Ragazzo

Skrevet av Birger Christensen,  31.03.2017
Artikkelbilde

Annike Bye Hansen har flere fine hester på sin stall. Men det er vanskelig å komme utenom Ragazzo når vi skal nevne stjernen på stallen. En av banens absolutte favoritter vant blant mye annet Gruppe 3-løpet Polar Cup både i 2013 og 2014. Vi husker også hans enorme årsdebuter på 17. mai de fire siste årene. Tre mektige seire, før han var slått på foto av Miss Rebel i fjor. Da skal det nevnes at Ragazzo ga vinneren ti kilo.

Utover fjoråret dukket det opp problemer. Det endte med at han i romjula (27. desember) ble operert i halsen.

- Håper virkelig at han kan få komme tilbake og vise sitt beste. Så langt ser det bra ut, men vi får ikke noe fullstendig svar før det blir løp, beretter Annike. Det ønsket kaster vi oss gjerne på, for stjerner i sporten trenger vi.

Av de øvrige firbente er  Captain America og Majestic Max en duo som har vært skarpe i sin klasse. Førstnevnte gikk noen sprintløp på sandbanen i fjor høst som det luktet svidd. Annike har også noen nykommere.

- Så langt vil jeg trekke frem Swedish Dream. Har prestert til et formtall rundt 80, så det ser jeg frem til. Ellers har jeg ikke noe konkret mål, men vil prøve å få det beste ut av hvert individ.

 

At det er mye galopphistorie i Annikes familie, skjønner vi når faren Ingvard vant championatet 1965. Fem år senere vant onkel Herluf Norsk Derby med Happy Hunter. Med en god sesong rykker hun opp til annenplass bak Cathrine Erichsen på kvinnenes adelskalender.

Treningsliste klikk HER