Arnesen holder stilen

Skrevet av Birger Christensen,  23.03.2017
Artikkelbilde
Knut O Arnesen

Knut O Arnesen begynner å få solid fartstid på Øvrevoll. I tillegg til å trene hester til fremgang i det mange kaller handicap-løp, er det blitt noen hundre turer til baner i Skandinavia som stø sjåfør. Noen ganger har turen gått enda lenger.

I fjor vant Pirlo to løp for norskoppdrettede treåringer. Både Forsommerløpet og Rikstoto Grand Prix hadde 100 000 i førstepremie. Enda mer imponerte ble vi av Fleckenzen. Startet sesongen på 55 og endte på 75. Vi garderte ham i årets siste løp, siden han hadde økt formtallet så mye. Fleckenzen svarte med å ta årets sjette seier og vinne med syv og en halv lengde!

- Vi har ingen spesielle mål, men håper at det kan bli en del seire i den klasse de befinner seg. Men nå satser vi også en hel del på oppdrett. Vi har til nå fått fem velskapte hoppeføll. sier Knut. Fedrene er Dragon Pulse, Power, Appel au Maitre og to avkom etter Center Divider.

Knut nevner også Marcos Correa. En viktig person, som er knyttet til oss for tredje året, beretter han. Det blir nok noen turer til vinnerpaddocken for hestene fra Enebakk også i år.

Treningsliste klikk HER