Thea og Nora med dobbeltseier

Skrevet av Birger Christensen,  22.06.2017
Artikkelbilde
DJ's Dream. ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Thea Hofossæter og Nora Hagelund Holm sørget for dobbeltseier da Fegentri-rytterne var ute i en lynrask sprint. Thea holdt unna med DJ's Dream foran 13 år gamle Aaron's Way, som Nora red et fint løp på. Veteran David Smith, bosatt på Hurum, gledet seg over den første seieren til DJ's Dream.

- Dette var veldig moro. Hun er rask og har også gått bra på 1100 meter på sanden. Moren Anne's Birthday går nå til Giant Sandman, og det blir spennende, mente David.

- Hun var kjempefin å ri. Etter 400 meter begynte jeg å ri, og hun bare fortsatte, sa en glad Thea.

Calcaterre ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Da hestene svingte ut på oppløpet i det første løpet, hadde Calcaterre langt frem. Det hadde han også på søndag, men i begge løpene blåste han forbi konkurrentene. Rossmos Secret ledet lenge, men da Sergio Alonso la inn et ekstra gir, var Calcaterre best igjen.

- Det går flott for tiden. Har et kjempefint team på stallen, og det er bare moro, sa Annike. Hun vant fire løp på fem starter søndag og mandag, og nå kom den femte på kort tid.

Red Mile. ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Red Mile var stor favoritt i V65-2. Han innfridde for de spillernesom valgte ham som banker, men det ble absolutt litt spenning før det hele var i orden. Både Priceless Love og debuterende Walburga (passes neste gang) bød på fin motstand.

- Red Mile ble tatt i svingen, og 1600 meter er for kort. Men han vant, og det var derfor vi startet. På gress og lenger distanse blir det mye bedre, sa Hallvard Soma

Sound Of Silence. ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Carlos Lopez vant med Red Mile, og to løp senere var han på plass med Sound of Silence i vinnerpaddocken. En fortjent seier etter to knepne tap.

- Tenkte at Carlos gjerne ville vinne etter to tap på målfoto. Nå ga han alt, og det ble sikkert. Sound of Silence har vært i fin form en god stund, så dette var moro. Ekstra gøy at det er eget oppdrett, sa trener Isidro Vergara etter seieren.

April Fool ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Før start i femte ble April Fool sparket av en annen hest. Men Gina Mathisens flinke hoppe fikk lov til å starte, og på oppløpet var saken grei.

- Det var spennende før start, men det var ingen skade. Derfor ble det start, og det gikk jo bra, sa Gina Mathisen. Også dette er eget oppdrett, litt ekstra stas.

Velldone. ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Fem strake førstevalg er sjelden kost på Øvrevoll. Men i siste avdeling fikk det holde. Da kom Velldone i stor stil etter drøyt to års pause. Anna Pilroth red vinneren, som var helt suveren. Moren Bodil Blomqvist er trener, og hun overrasket de fleste da Smile vant på Bro Park. Mange var nok litt overrasket over Velldone også.

Det har vært alle mulige problemer, til slutt ble det operasjon. Men nå er det verdt det, sa en meget glad Anna.