Programtips torsdag 3. august kl. 18.30

Skrevet av Birger Christensen,  31.07.2017
Artikkelbilde
Wild Citizen ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Stor aktivitet på galoppfronten denne uka. Først ute er Bro Park med lunsj onsdag. Torsdag er det Øvrevoll med Derby Trial i fokus. Lørdag og søndag er det så klart for årets store helg på Klampenborg.

Vi trekker frem Scandinavian Open lørdag hvor Eye In The Sky søker revansj fra Oslo Cup. Søndag er det så klart for Dansk Derby samt en rekke andre flotte løp.

1.LØP - 2-ÅRSLØP - 1170 GRESS

Nytt toårsløp med spennende nykommere. Stall Perlen har en fin duo i I and I og Jet Pilot. Jan-Erik Neuroth sitter på sistneevnte, og det avgjør vårt vinnertips. Fingerprints er også meget interessant, mens Twentytwowontdo må tas på alvor. Har startet tre ganger i England med seier i siste start. Den erfaringen er et pluss mot de øvrige, som alle debuterer.

 

Tips: 2 Jet Pilot - 5 Fingerprints - 1 I and I  Outs: 3 Twentytwowontdo

 

2.LØP - V65-1 - PHILITAGAIN LØP - 1370 GRESS

Et fint og veldig åpent sprintløp. Flere av hestene har ok form uten å være helt på topp. Wild Citizen var grei toer lørdag bak Tenango. Kanskje er en sprint på gresset ikke så dumt. Pretty Perfect imponerer hele tiden, må regnes også her, Sweet Zain kommer med seier fra England, blir en åpenbar outsider nå. Girlforce One vant direkte i årsdebuten, det er litt tøffere i mot her.

 

Tips: 6 Wild Citizen - 1 Pretty Perfect - 2 Girlforce One  Outs: 3 Sweet Zain

 

3.LØP - V65-2 - MAIDENLØP - 900 GRESS

I en åpen V65-omgang prøver vi med banker på Positive Outcome. Har ikke innfridd helt, men i dette selskapet gir vi ham sjansen. Nærmest rangerer vi Pamino, som vi også tror har mer å gå på. Buque De Flores er rask nok til å være med i striden. Bankstair har vunnet seks løp, men alle er hinderløp. Kan derfor starte i maidenløp på flatt.

 

Tips: 1 Positive Outcome - 3 Pamino - 7 Priceless Love  Outs: 6 Buque De Flores

 

4.LØP - V65-3 - V4-1 - DERBY TRIAL - 2160 GRESS

High as a Kite og Silver Ocean var begge meget gode sist de startet på Øvrevoll. Vi tror mest på disse to, men er spente på hva Tin Man og Jessy's Wonder kan utrette. Smooth Escape tror vi mest på i Niels Petersens trening. Zafrangar er god nok til premie.

 

Tips: 2 High as a Kite - 3 Silver Falcon - 1 Jessy's Wonder  Outs: 9 Tin Man 

 

5.LØP - V65-4 - V4-2 - POLISH EAGLE LØP - 1600 DT

Vi likte det vi så av Fredde lørdag. Da kjempet han slik han gjorde for et par år siden. Det er mange åpne løp, så vi tar en sjanse på at han gjentar bedriften. Elusive Thought går jevnt og bra, kan være hardest i mot. Into The Light gikk et fint løp på lørdag mot bedre motstand enn han møter nå. Mustajjid har ikke imponert i år, men bør kunne hevde seg i dette selskapet.

 

Tips: 1 Fredde - 7 Elusive Thought - 4 Into The Light  Outs: 10 Mustajjid

 

6.LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - PLAYMAKER LØP - 1100 DT

Et vidåpent løp som vi dekker fullt ut. Denico vant på samme distanse og underlag tidlig i år. Dette kan gå veien. Jurga, IKC Kick Back og Asaks Ambition er andre vi rangerer tidlig. Sistnevnte var knallgod tidlig på året, sprint på sandbanen er hennes beste betingelser. Ellers er løpet så vrient at vi trykker på "alle-knappen",

 

Tips: 2 Denico - 9 Asaks Ambition - 6 Jurga  Outs: 4 IKC Kick Back

 

7.LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - PETITE FRISØRENE - NOARK VANDREPOKAL - 1980 GRESS

Dudhsagar vant knapt sist og år tipset på det. Borzakovski har vi ventet litt på, her virker betingelsene gode. Oui Je Veux ser ut til å være klart best på gress og får plass på kupongen. Eddie Riff får foreløpig vente til han viser litt mer kampvilje.

 

Tips: 8 Dudhsagar - 7 Borzakovski - 10 Eddie Riff  Outs: 2 Oui Je Veux

 

V65-forslag kr 480:

1.avd: Alle 8

2.avd: 1 Positive Outcome

3.avd: 2-3

4.avd: 1 Fredde

5.avd: Alle 10

6.avd: 8-7-2

 

V4-forslag kr 480:

1.avd: 2-3

2.avd: 1-7-10-4

3.avd: Alle 10

4.avd: 8-7-2

 

DD-forslag 6 rekker:

1.avd: 2-9

2.avd: 8-7-2