Programtips onsdag 5. juli kl. 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  30.06.2017
Artikkelbilde
Mikklus Makklus ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Etter galoppløpene søndag på Gøteborg, er det en interessant løpsdag på Bro Park tirsdag. Da møtes de fleste av verdens beste kvinnelige jockeyer til dyst. De rir fem løp for å kåre en mester, og også det sjette løpet er et kvinnelig innslag. Fegentri-rytterne møtes igjen, og Nora Hagelund Holm er på plass.

Onsdag er det lunsj på Øvrevoll, og uka avsluttes med tidlige løp på Klampenborg lørdag og Jägersro søndag.

1.LØP - V4-1 - LOST LADY LØP - 2400 DT

Favilla er god når det stemmer, men sliter uten feste. Får tipset, men må garderes. Tookwino og Sir Benjamin er på vei mot form, regnes tidlig. Koster skal ha lenger løp enn sist, blir trolig farlig nå. De to øvrige kan en del på sitt beste, og vi dekker ut på V4.

Tips: 3 Favilla - 4 Tookwino - 6 Sir Benjamin  Outs: 1 Koster

 

2.LØP - V4-2 - LADY FONTEYN LØP - 2160 GRESS

Vi satser på duoen Heavenly Spiced og Twisted. De var helt jevnt over mål sist, og vi tror de er fremme også her. Jumeirah er en meget god galoppør, men kan fort trenge et løp etter pause siden i fjor høst. Sovell var en stor skrell ved seieren på Bro Park, er ekstra skummel om det er god svikt i banen.

Tips: 1 Heavenly Spiced - 5 Twisted - 2 Sovell  Outs: 8 Jumeirah

 

3.LØP - V4-3 - DD-1 - LUZ ARCAL LØP - 1730 GRESS

Dancewithastranger imponerte på lenger distanse torsdag. Får tipset her. Bushfighter har gjort det aller best med Lopez på ryggen, regnes tidlig. Petite Patch starter søndag i Gøteborg, sjekk den innsatsen. Pravda er litt på gang, er neppe langt unna.

Tips: 5 Dancewithastranger - 4 Bushfighter -10 Pravda  Outs: 3 Petite Patch

 

4.LØP  - V4-4 - DD-2 - V5-1 - LE MEXICO LØP - 1370 GRESS

Velldone vinner nok om innsatsen sist gjentas. Men det er langt fra alltid at et godt løp etter lang pause følges opp med et nytt. Black Million går jevnt bra, men mangler prikken over i-en. Eddie Riff møter enkelt lag, men har ikke tid til å tulle i starten. Ponita har skuffet en del, men dette bør være en overkommelig oppgave.

Tips: 7 Velldone - 6 Black Million - 10 Eddie Riff Outs: 2 Ponita

 

5.LØP - V5-2 - LATAKIA LØP - 1170 GRESS

Funk Soul Brother var knallgod sist han gjestet Øvrevoll. Slo da Butterfly Effect og Majestic Max, som han møter igjen. Julien Delamare er jevnt bra, men har manglet det lille ekstra så langt i år.

Tips: 3 Funk Soul Brother - 5 Butterfly Effect - 1 Julien Delamare  Outs: 4 Majestic Max

 

6.LØP - V5-3 - LACH LØP - 1730 GRESS

Vi synes Our Boy John har prestert bra til nå. Fortjener et knepent tips. Kildare fikk positiv omtale før debuten, men ble strøket. Dette feltet er ikke så skarpt, så her kan det bli seier direkte. Seven Senses er et ubeskrevet blad, som ser spennende ut. Into the Light vil nok være forbedret fra sist.

Tips: 5 Our Boy John - 3 Kildare - 2 Into the Light  Outs: 6 Seven Senses

 

7.LØP - V5-4  - 3-ÅRSLØP - 1600 GRESS

Mikklus Makklus har rotet det til en del for seg selv. Vi fulgte ham i finishen på Bro Park, hvor han avsluttet svært sterkt. En banker for oss. Dr Feelgood er slett ikke så verst, og Priceless Love er jevnt bra. Kiana har en start fra juli i fjor. Må gå sterkt for å slå vår banker, men er et uromoment.

Tips: 5 Mikklus Makklus - 4 Dr Feelgood - 6 Priceless Love  Outs: 3 Kiana

 

8.LØP - V5-5 - OVER AND OUT ÆRESLØP - 900 GRESS

Vi tar en sjanse og satser på duoen Daring Thea og Cool As Ice i toårsløpet. Det er to hester med fin stamme, og de har familie som har vært tidlig ute. Kanskje hadde det vært riktig å dekke fullt ut i et løp hvor alle debuterer, men slik ble det denne gangen.

Tips: 7 Daring Thea - 6 Cool As Ice - 1 Al Burac  Outs: 4 Julie

 

V4-forslag kr 576:

1.avd: Alle 6

2.avd: 1-5

3.avd: 5-4

4.avd: Alle 12

 

V5-forslag kr 432:

1.avd: Alle 12

2.avd: Alle 6

3.avd: 5-3-6

4.avd: 5 Mikklus Makklus

5.avd: 7-6

 

DD-forslag 8 rekker:

1.avd: 5-4

2.avd: 7-6-10-2