Programtips lørdag 29. juli kl 17.30

Skrevet av Birger Christensen,  25.07.2017
Artikkelbilde
Two Shots Of Happy ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Ganske rolig med galoppløp tidlig i uka, hvor Bro Park har hatt mandagsløp når dette leses. Neste post er torsdag, hvor Jägersro har stevne kl 15.00. Det store høydepunktet blir sommerfesten på Øvrevoll utover lørdagskvelden, mens Gøteborg avslutter uka med start søndag kl 12.45.

 

 

1.LØP - V4-1 - OKINOV LØP - 1750 DT

Wild Citizen nærmer seg formen og får et knepent tips her. Var bra sist til tredje. Tenango har vel alt i alt skuffet litt i sommer. I dette feltet tror vi han er langt fremme. Greased Lightning går sine beste løp på sand, skal passes. De to øvrige trenger muligens et løp eller to før formen sitter.

 

Tips: 5 Wild Citizen - 3 Tenango - 1 Into the Light  Outs: 2 Greased Lightning

 

 

2.LØP - V4-2 - EIVIND ECKBO LEGATS VANDREPOKAL - 1170 GRESS

Tre av toåringene har allerede rukket å vinne. Two Shots of Happy imponerte voldsomt i debuten. Selv om det er urutinerte hester, gir vi henne full tillit. Daring Thea var også flink i livets første start, og Monza seiret på hjemmebanen Klampenborg. Uromomentet er debutanten Caesara, som sikkert kan en hel del.

 

Tips: 6 Two Shots of Happy - 1 Daring Thea - 5 Monza  Outs: 7 Caesara 

 

3.LØP - V4-3 - V5-1 - HESTEGUIDEN.COM AMATØRLØP - 1170 GRESS

Soma-duoen Ash Hill Towers og Rock Dancer hadde et jevnt oppgjør sist de møttes. Vi tror sistnevnte har en god mulighet for revansj. Our Boy John var god som tredje sist, mens Avonbear brant kruttet litt tidlig lørdag. Black Million går fine løp, men vinner ikke så ofte.

 

Tips: 5 Rock Dancer - 4 Ash Hill Towers - 2 Avonbear  Outs: 3 Our Boy John

 

4.LØP - V4-4 - V5-2 - NORSK FORENING FOR FULLBLODSAVL LØP - 1980 GRESS

Giovanni Nobile kom for mye på etterskudd sist. Er sammen med Dickie Dickens en duo som forventes å hevde seg lang fremme. Kanskje er 1980 meter i grenseland for sistnevnte. Distansen er i enda større grad et spørsmål for Calcaterre. Er i kalasform, men har aldri gått så langt i løp. Spennende blir det å se Lyche-vinneren My Dancing Queen. Var så god sist at hun må tas på alvor.

 

Tips: 4 Giovanni Nobile - 2 Dickie Dickens - 6 Calcaterre  Outs: 5 My Dancing Queen

 

5.LØP - V5-3 - LANWADES STUD STAKES (L) - 1600 GRESS

Icecapada tapte for Appelina på Jägersro. På Øvrevolls gress, som Icecapada behersker stadig bedre, tror vi på revansj. Appelina viste i fjor høst at hun trives på hjemmebane. I våre øyne det tøffeste budet mot vår banker. Hoku og Miss Rebel er to flotte hopper, men det har ikke helt stemt i de siste startene. Danish Design er god på sitt beste, men vi synes det ser hardt ut å vinne.

 

Tips: 3 Icecapada - 1 Appelina 2 Miss Rebel  Outs: 5 Hoku

 

6.LØP - V5-4 - DD-1 - NORSK RIKSTOTO CUP - BRONSE STAYER - 2400 GRESS

Dette løpet er av gresk karakter. Favilla, Colourist og Somerville vil alle ha tet, og flere andre liker seg langt fremme. Det kan bety overpace. Uansett utrolig vrient å vurdere, og vi garderer. Somerville møter litt svakere selskap enn vanlig og får et særdeles knepent tips. Mark Larsen er spennende i come back på Øvrevoll. Men her er tipset å dekke så bredt som man har råd til.

 

Tips: 8 Somerville - 1 Twisted - 9 Chachapoya  Outs: 4 Colourist

 

 

7.LØP - V5-5 - DD-2 - OLIVIA CHOICE LØP - 1600 DT

April Fool på sand med god jockey, det låter litt fristende for oss. Swedish Eragon har gått bra på distanser rundt 1600 meter før, og formen virker bra. Treårige Der kleine Prinz har kun to starter bak seg i livet. Møter motstand han fort kan slå. Holder det ikke med vår trio, kan det fort smelle her.

 

Tips: 11 April Fool - 2 Swedish Eragon - 1 Queen's Delight  Outs: 7 Der kleine Prinz

 

 

V4-forslag kr 384:

 

1.avd: 5-3-2

2.avd: 6 Two Shots of Happy

3.avd: Alle 8

4.avd: Alle 8

 

V5-forslag kr 528:

 

1.avd: 5-4-3-2

2.avd: 4-2-5-6

3.avd: 3 Icecapada

4.avd: Alle 11

5.avd: 11-2-7

 

DD-forslag 6 rekker:

 

1.avd: 8-1

2.avd: 11-2-7