Kingsland Oslo Horse Show sponser Norsk Derby

Skrevet av Thomas Gjelsås, Adm dir,  27.06.2017
Artikkelbilde

Vi er både glade og stolte over å kunne fortelle at Kingsland Oslo Horse Show er årets hovedsponsor av Norsk Derby. Søndag 27. august vil galoppsportens paradedag få besøk av mange nye publikummere fra ryttersporten som vil kaste glans over vår store festdag.

-          Vi er meget godt fornøyd med å få Kingsland Oslo Horse Show på lag som ny hovedsponsor for Norsk Derby. De har et sterkt navn og er en merkevare innen norsk hestesport. Dette bidrar til å bygge bro mellom galopp- og ryttersporten. Jeg er helt sikker på at vi har mye å tilføre hverandre, og jeg håper og tror at dette blir et langsiktig samarbeid som skal bære frukter for begge parter, sier Thomas Gjelsås, administrerende direktør hos Øvrevoll Galopp/Norsk Jockeyklub.

-          Det er viktig for oss som er med i hestesporten å støtte opp om hverandre og samtidig er dette en meget fin anledning til å assosiere oss med galoppsporten. Vi håper selvsagt at mange fra galoppsporten vil få øynene opp for Kingsland Oslo Horse Show. Vi mener det er viktig å vise at hestefamilien står sammen og bryr seg om hverandre. Dette gleder vi oss stort til, sier Morten Aasen, daglig leder av Kingsland Oslo Horse Show.

Søndag 27. august kl 12.30 arrangeres Kingsland Norsk Derby. Da håper vi å se deg på Øvrevoll. Arrangementet overføres også live både på NRK1 og VGTV.

Finn ut mer om Øvrevoll søndag 27. august HER

Oslo Horse Show, Fornebu Arena 12.-15. oktober, les mer her:

https://oslohorseshow.com/nb/kohs/