Programtips torsdag 10. august kl. 18.15

Skrevet av Birger Christensen,  07.08.2017
Artikkelbilde
Calvados @hesteguiden.com/rogersvalsrød

Etter Derbyhelgen i København er det en nokså rolig uke på galoppfronten. Det er kun en lunsj onsdag på Jägersro samt kveldsløpene på Øvrevoll torsdag på menyen.. Men vi tar med at det er Oaks-kveld på Jägersro mandag 14. august med flotte løp. Og så er det kun tre uker igjen til Norsk Derby, Marit Sveaas' Minneløp og Polar Cup. Søndag 27. august kan bli en løpsdag litt utenom det vanlige. 

1.LØP - 2-ÅRSLØP FOR SKANDINAVISKOPPDRETTEDE - 1170 GRESS

 

Fast and Furious gikk et bra debutløp bak gode Chivas. Får et knepent vinnertips. Seraphina debuterte også bra i et løp som Queen Lily var god. Blant debutantene blir det spennende å se Appel La Légende. Begge foreldrene har vunnet Marit Sveaas' Minneløp blant en rekke storløp. Al Buraq debuterte godkjent, og det er også noen interessante debutanter.

 

Tips: 6 Fast And Furious - 8 Seraphina - 4 Al Buraq  Outs: 2 Appel La Légende

 

2.LØP - HEKKELØPSSERIE - 3200 GRESS

 

Beentheredonethat blir bedre for hvert hekkeløp. Det ble klar seier sist i Gøteborg, og sjansen er stor for en ny triumf. Cannes Mougins gikk et godt hekkeløp på Gøteborgs åpningsdag. Er fersk, men viser fremgang. Moss Cloud fikk aldri tak i Mr Metallica sist, er nok ende bedre i steeplechase. Rock the Boat gikk et fint flatløp sist og har prestert bra på hekk før.

 

Tips: 2 Beentheredonethat - 6 Cannes Mougins - 1 Moss Cloud  Outs: 4 Rock the Boat

 

3.LØP - V65-1 - OMOTO SANDO HEKKELØP - 3450 GRESS

 

Den første utgaven av Omoto Sando Hekkeløp har samlet et riktig flott felt. Calvados er blitt 12 år, men er ikke tynget av alderen. Vår banker, selv om Lindenthaler og Varennes har vist flotte takter. Somerville kan mye på sitt beste, drar nok rett til tet.

 

Tips: 1 Calvados - 3 Lindenthaler - 5 Somerville  Outs: 6 Varennes

 

4.LØP - V65-2 - SUBARU SØLVDIVISJON STAYER - 2400 GRESS

 

Et åpent løp med gode stayere. Gideon er på rett vei, avsluttet fint på Bro Park sist. Får et knepent vinnertips. Giovanni Nobile er i storform, formtall 79 tror vi han kan mestre. Heavenly Spiced går nesten aldri et dårlig løp, årets første seier kan komme nå. Mulan vant sist etter pause, kan overraske igjen. Colourist tar tet og kan holde hjem om det ikke går for fort i front.

 

Tips: 7 Gideon - 9 Giovanni Nobile - 6 Mulan  Outs: 5 Heavenly Spiced

 

5.LØP - V65-3 - V4-1 - ELITELØP - 1370 GRESS

 

Vi prøver oss med en duo i dette flotte feltet. Captain America og Vortex kommer begge med storløpseire i sin siste start. Her er oppgaven fin for vår duo Staring at the Sea var brukbar sist på Bro Park, men vi tror det blir tøft å slå de to favorittene.

 

Tips: 4 Captain America - 5 Vortex - 1 Backcountry  Outs: 6 Staring at the Sea

 

6.LØP - V65-4 - V4-2 - QUANERO LØP - 1170 GRESS

 

Vi prøver med et vinnertips på Wonder. Hun var kun en lengde bak Speciale di Giorno på likevekt, og sistnevnte nærmer seg 80 i form. Vi mener at Wonder er best på sprint og tror på seier. Loire skuffet oss litt sist. Kan få mer svikt i banen nå, og det er nok en fordel. Emmys Lane årsdebuterer, men vi ble imponert da hun slo Calcaterre i lunsjen i fjor. Priceless Love vant sist torsdag, har sjansen på ny.

 

Tips: 2 Wonder - 11 Loire - 8 Priceless Love  Outs: 5 Emmys Love

 

7.LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP - 1730 GRESS

 

Persian Wave gikk et kjempeløp på Bro Park sist onsdag. Dro av gårde i front og vant lekende lett. Har ikke fått tillegget for seieren. Litt dristig, men på V65 gir vi henne tillit. På V4 tar vi med Sunny Sunday og Love to Love. Førstnevnte gikk et imponerende løp da det ble dødt løp om seieren. Har omtrent like mye overvekt nå. For Love to Love tror vi det er en fordel at hun går ned i distanse. Kallahvaduvil har aldri vært på trippel, det kan skje nå.

 

Tips: 6 Persian Wave -7 Sunny Sunday - 2 Kallahvaduvil  Outs: 4 Love to Love

 

8.LØP - V65-5 - V4-4 - DD-2 - ØVREVOLL HESTEEIERFORENING HOPPELØP - 1730 GRESS

 

Her spekulerer vi i at det kan komme en smell. Mange hester i stigende form, og vi synes løpet er vrient å vurdere. Girlforce One har vunnet på 900 og 1370 meter, kan hun gjøre det samme på 1730 meter? Favilla har allerede tatt fire seire i år, må regnes på ny. Roman Princess og Smile leverer fine løp, og det er mange som lurer like bak.

 

Tips: 5 Girlforce One - 3 Favilla - 2 Smile  Outs: 9 Roman Princess.

 

V65-forslag kr 440:

 

1.avd: 1 Calvados

2.avd: 7-9-5-6-1

3.avd: 4-5

4.avd: 2-11-5-8

5.avd: 6 Persian Wave

6.avd: Alle 11

 

V4-forslag kr 528:

 

1.avd: 4-5

2.avd: 2-11-5-8

3.avd: 6-7-4

4.avd: Alle 11

 

DD-forslag 11 rekker:

 

1.avd: 6 Persian Wave

2.avd: Alle 11

Det er menneskelig å feile. I helgen var vi litt for menneskelige da tipslinjen i programmet skulle skrives. Vårt førstevalg er som det fremgår av teksten 6 Fast and Furious. På nettsiden er det rettet opp. Beklager missen.