Siste stordag på Bro og ekstradag i Gøteborg

Skrevet av Birger Christensen,  27.10.2016
Artikkelbilde
Duke Derby

Søndag er det årets siste store dag på Bro Park. Songline Classic og Mischa Kahns Minnesløpning er de to største oppgjørene, og særlig i det førstnevnte løpet er de norske sjansene gode. Der blir Duke Derby (Niels Petersen) favoritter. Neuroths duo Bokan og Killroy skal heller ikke overses.

Bostar (Neuroth) er eneste norske kort i Mischa Kahns Minnesløpning. Her blir Gunvald favoritt med Cabanac som hardeste utfordrer.

De øvrige norske startende søndag, er Staring at the Sea, Silver Ocean, Mustajjid, Frompariswithlove, Tinnitus og Queens.

Spill til ekstradag i Gøteborg

Lørdag avholdes fire løp i Gøteborg, hvorav to hekkeløp med spill fra Norge (1.løp/V4-1 kl. 12.20).

Are Hyldmo tar med seg veteranen Omoto Sando og blir trolig nestfavoritt bak rivalen gjennom en årrekke, Calvados. Tollef Langvad stiller med Mohikan til banen som han ofte gjør det bra på. Starten lørdag er nummer 99 i rekken for Mohikan. Alle løpene, også de to flatløpene vil gå med flaggstart.

Jessica Long blir trenerchampion, mens det fortsatt er åpent blant jockeyene.

Tirsdag kveld tok Ina Veronika Toverud en fin seier i amatørløpet med Thomid. På seks ritt i Sverige har hun tre seire, en annen og en tredje. Hun er bare en seier bak ledende Nathalie Johnsson. og seiersprosent på 50 er det ingen som matcher i teten.

Her kan du søke på alle topplister fra Sverige:

https://www.svenskgalopp.se/toplist?name=Hastfolk&context=trainer.toplist