Programtips torsdag 27. oktober

Skrevet av Birger Christensen,  24.10.2016
Artikkelbilde
Don Cortez ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Ikke så store felter på Øvrevoll torsdag. Men det er slett ikke så enkelt likevel. Vi er inne i en periode hvor hester setter vinterpels og mister formen brått. Dessuten er flere firbente slitne etter en lang sesong. Vi setter vår lit til Don Cortez i V5-5 og V4-3. Gjorde et ok come back sist etter lang pause, går trolig litt frem med det løpet.

Last ned programmet her


1.LØP - NOVISELØP - 1100 DT

 

Bourbon Bay er en brukbar sprinter, som var meget god bak sterke Breakdancer for litt tid siden. Får tipset. Iona avla sitt maidenship i forrige uke, 1100 meter er kanskje litt kort. Miss Kickoff møter ikke verre motstand enn at vi tror på en god sjanse, Silky Road var litt under pari lørdag på Klampenborg, tung gressbane passet nok ikke.

 

Tips: 3 Bourbon Bay - 6 Iona - 2 Silky Road  Outs: 1 Miss Kickoff

 

2.LØP - V5-1 - ACEA CLASSIC LØP - 2400 DT

 

Nordlys, med sin spesielle farge, gikk sitt beste løp noensinne i forrige start. Sammen med formhesten Sir Benjamin blir det våre to første valg. Prince Field avsluttet bra sist, og Tookwino har to bra løp på samme distanse og underlag. Favilla var god tidlig i år, men formen virker fraværende.

 

Tips: 3 Nordlys - 5 Sir Benjamin - 1 Prince Field  Outs: 4 Tookwino

 

3.LØP - V5-2 - AL MARADI LØP - 2400 DT

 

Et løp hvor mange av hestene ikke møtes så ofte. Det gjør det vrient å tippe. Heavenly Spiced har vært fire av seks ganger blant de to beste i år. Får et knepent tips. Neuroths duo Seth og Red Zeppelin kommer fra en stall i storform, og Greased Lightning er klart best på dirt track. Vi synes løpet er åpent og garderer fullt ut på V5.

 

Tips: 6 Heavenly Spiced - 2 Seth - 4 Greased Lightning  Outs: 7 Red Zeppelin

 

4.LØP-V5-3-V4-1- ØVREVOLL HESTEEIERFORENING KLOKKELØP IV - 1100 DT

 

Eyes On The Prize har gått et par sprintløp av brukbar klasse. Dette feltet er ikke skarpere enn at det kan bli den første seieren. Asaks Ambition var veldig bra torsdag, har vist at sprint også går bra. Hidden Joy og Jurga er nok best på sprint. På V4 får vi råd til alle, mens vi må gå litt ned på V5.

 

Tips: 1 Eyes On The Prize - 8 Asaks Ambition - 3 Jurga  Outs: 6 Hidden Joy

 

5.LØP - V5-4 - V4-2 - DD-1 - ACT TWO LØP - 1600 DT

 

Holiday Reading holder en stabil form. Er nok temmelig sikkert i striden. Smile var god sist som treer. Er vektmessig bedre ute mot vår favoritt, kanskje blir det revansj. Hidden Sensation er en luring som kanskje Jan-Erik Neuroth får fart på i finishen. Queen's Delight er det muligens litt kort for, men høsten har vært hans årstid før.

 

Tips: 8 Holiday Reading - 6 Smile - 3 Queen's Delight  Outs: 2 Hidden Sensation

 

6.LØP - V5-5 - V4-3 - DD-2 - ANAADA LØP - 1750 DT

 

Don Cortez vant to løp tidlig i år. Hadde hatt pause siden 6. juli da han gjorde come back sist torsdag. Nå tror vi det kan bli seier igjen i et nokså enkelt lag. Reckless har hatt en fin sesong, kanskje viste løpet sist at formen er litt på hell? Nataniel sammen med Lopez kan gå bra, og Kallavaduvil viste fremgang sist.

 

Tips: 4 Don Cortez -5 Reckless - 6 Kallavaduvil  Outs: 10 Nataniel

 

7.LØP - V4-4 - ALOMAR LØP - 1100 DT

 

Et godt sprintløp, hvor vi er litt usikre. Karaliene, Julien Delamare og Majestic Max har vært best på gress, mens det er en distanse som Captain America aldri har gått. Også Fil Rouge har satset på lenger løp, så dette blir spennende. Vår favoritt blir Staring At The Sea. Sprintet godt i siste start på Bro Park. Vinneren av det løpet slo gode sprintere lett på Klampenborg lørdag. Det blir spennende å se dette løpet som hadde vært mye lettere å tippe på gressbanen.

 

Tips: 1 Staring At The Sea - 4 Majestic Max - 3 Julien Delamare  Outs: 5 Captain America

 

 

 

V5-forslag kr 448:

 

1.avd: 3-5-4-1

2.avd: Alle 7

3.avd: 1-8-6-3

4.avd: 8-6-2-3

5.avd: 4 Don Cortez

 

V4-forslag kr 384:

 

1.avd: Alle 8

2.avd: 8-6-2-3

3.avd: 4 Don Cortez

4.avd: Alle 6

 

DD-forslag 4 rekker:

 

1.avd: 8-6-2-3

2.avd: 4 Don Cortez