Programtips torsdag 24. november

Skrevet av Birger Christensen,  21.11.2016
Artikkelbilde
Red Mile. Foto Montebello Foto

I årets siste V5 på Øvrevoll blir det nok høyere utbetaling enn sist torsdag. Da vant Dardenne som knallfavoritt i tillegg til fire vinnere fra løpsdagen før. Nå ser det mer åpent ut, men Red Mile bør vinne maidenløpet i V5-2. De to siste løpene har vært imponerende.

1.LØP - EMILIO LØP - 1100 DT

 

Vi tror mest på Calcaterre og Pretty Perfect. Sistnevnte har imponert stort i november, men også Calcaterre har gått noen gode løp. Maimane var flink sist, og Tertian viser i blant fine takter. Caipirinha har hele fem seire i år, skal sammen med Rock Dancer ikke glemmes i dette jevne feltet.

 

Tips: 6 Calcaterre - 5 Pretty Perfect - 1 Maimane  Outs: 4 Tertian

 

2.LØP - 2-ÅRSLØP - 1600 DT

 

Her føler vi at det er en god sjanse for seier til Niels Petersen. Duoen Final Experiment og Smooth Escape har gått brukbart uten å imponere alt for mye. Den tredje vi ser med vinnersjanse er Qwinners Shogun. Løpet i nest siste start var ikke så verst. De øvrige er nokså ubeskrevne blad til nå. Kanskje er Stogas Import en spennende import?

 

Tips: 4 Final Experiment - 3 Smooth Escape - 5 Stogas Import  Outs: 2 Qwinners Shogun

 

3.LØP - V5-1 - EXBOURNE'S WISH LØP - 1600 DT

 

Det ble bråstopp for Daydream Believer og Dickie Dickens i siste start. Det gjorde oss usikre foran dette løpet. Formsvikt eller for hardt tempo fra start? Dramatic Act var god sist torsdag, og Tenango var forbedret sist. Ikke umulig tross overvekt. Mustajjid og Stuckinamoment er gode på sitt beste. Heldekk på V5.

 

Tips: 3 Daydream Believer - 5 Mustajjid - 4 Dramatic Act  Outs: 6 Dickie Dickens

 

4.LØP - V5-2 - MAIDENLØP - 1600 DT

 

Vår banker i V5 blir Red Mile. Han har gått to sterke løp i de siste startene, og dette løpet skal han vinne. Hardeste utfordrer og en eventuell gardering er Dastan. Går jevnt bra, må trolig nøye seg med annen. Vi tror Smile har et godt bud på den siste trippelplassen.

 

Tips: 2 Red Mile - 3 Dastan - 4 Mistral  Outs: 6 Smile

 

5.LØP - V5-3 - V4-1 - ESCALONE LØP - 2400 DT

 

Tookwino og Prawda har hatt to fine oppgjør med førstnevnte som vinner. Begge må regnes, og det må også J W Delight med to strake på de to siste løpsdagene. Skyfall vant overlegent i søla på Klampenborg sist, hennes første triumf. Vi satser på at det holder med nevnte kvartett.

 

Tips: 1 Tookwino - 4 Prawda - 9 J W Delight  Outs: 5 Skyfall

 

6.LØP - V5-4 - V4-2 - DD-1 - EVENING STAR LØP - 1100 DT

 

Et uoversiktlig løp. Tross overvekt gir vi Rapanui tilliten. Er ute med formtall 44, og vi tror han skal kunne mer enn det. Black Million avsluttet bra til tredje sist mot bedre hester enn hun møter nå. Augustinian var bra annen forrige søndag på Jägersro, og det er ellers et vrient løp å vurdere. Vi dekker både på V5 og V4.

 

Tips: 7 Rapanui - 3 Black Million - 4 Winterzeit   Outs: 1 Augustinian

 

7.LØP - V5-5 - V4-3 - DD-2 - ERROR LØP - 1600 DT

 

Sandbank Doom har hatt en spesiell karriere med store problemer. Derfor var det gledelig å se ham fungere sist. Vi garderer kun med Golden Globe. Har høy vekt mot litt svakere motstand, det har fungert bra før. Asaks Ambition var toer sist bak Fleckenzen. Var klart slått, men det er det mange som har vært av Fleckenzen den siste tiden. Det er nokså dårlig form på mange i feltet.

 

Tips: 1 Sandbank Doom - 3 Golden Globe - 7 Holiday Reading  Outs: 2 Asaks Ambition

 

 

8.LØP - V4-4 - NOARK AMATØRLØP - 1750 DT

 

Hvem vinner så årets siste løp? Reckless har vært på duoen ti ganger i år, et flott resultat. Er formen bevart, bør sjansen være god. Er den eneste i feltet som har vunnet løp! Sunny Sunday var bra sist på sprint, 1750 meter er neppe noen fordel. Motstanden er dog ikke så skarp. Nandura var bra i sommer, de to siste innsatsene har vært svake.

 

Tips: 6 Reckless - 2 Sunny Sunday - 4 Rossmos Fighter  Outs: 1 Nandura

 

V5-forslag kr 432:

1.avd: Alle 6

2.avd: 2 Red Mile

3.avd: 1-4-5-9

4.avd: Alle 9

5.avd: 1-3

 

V5-forslag kr 432:

1.avd: 1-4-5-9

2.avd: Alle 9

3.avd: 1-3

4.avd: 6-2-1

 

DD-forslag 9 rekker:

 1.avd: 7-3-1

2.avd: 1-3-2