Programtips torsdag 17. november kl. 15.45

Skrevet av Birger Christensen,  14.11.2016
Artikkelbilde
Dardenne

Årets nest siste løpsdag har flere av sist onsdags lunsjvinnere til start. I V5 vant både Pretty Perfect, Fleckenzen og JW Delight sist uke, mens de to sist nevnte samt Tookwino vant i det som nå er torsdagens V4-spill. Alle de nevnte blir nok mye betrodd på ny, men vi velger likevel å spille banker i toårsløpet. Dardenne har vist mye ved et par anledninger, og dette bør bli seier.

1.LØP - DISTANT STAR LØP - 2400 DT

 Seth vant foran Heavenly Spiced sist de møttes. Trolig er de langt fremme også her. Matauri hadde vi ventet mer av i år, har manglet det lille ekstra i flere starter. Dramatic Act med lettelse betyr tetkjenning lenge. Red Mile var meget god sist, vi er litt usikre på distansen.

 

Tips: 2 Seth - 6 Heavenly Spiced - 4 Dramatic Act  Outs: 5 Matauri

 

 

2.LØP - V5-1 - DANISH DAME LØP - 1100 DT

Det er vanskelig å tippe mot Pretty Perfect etter hennes to siste seire. Det gjør vi da heller ikke, men garderer med Dancewithastranger og Black Million på V5. Førstnevnte er ikke så glad for innersporet, for hun vil helst løpe fritt. Men feltet er lite, så det kan gå bra. Maimane har ikke hatt så bra sesong i år, men kapasiteten er høy.

 

Tips: 2 Pretty Perfect - 1 Dancewithastranger - 7 Maimane   Outs: 5 Black Million

 

 

3.LØP - V5-2 - ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS VANDREPOKAL - 1100 DT

Dardenne blir klar favoritt til å vinne vandrepokalen til Hesteeierforeningen. Seieren på Bro Park i september sitter fortsatt på netthinnen. Bak Dardenne er det jevnt, og vil man gardere, kan fire-fem streker være nødvendig. Silent Storm og Hurricane Dancer setter vi nærmest, men også Priceless Love, My Dancing Queen og Whatsyournamebaby er aktuelle. Men for oss blir Dardenne banker.

 

Tips: 6 Dardenne - 1 Silent Storm -  7 Priceless Love  Outs: 8 Hurricane Dancer

 

4.LØP - V5-3 - V4-1 - 3-ÅRSLØP - 1600 DT

Et åpent treårsløp. Rebel At Heart og Into The Light var jevne i NM. Wigill er og blir en outsider, totalt sett har sesongen vært en skuffelse. Rock Dancer gikk bra i Emirates Derby Mile, men 1600 meter kan være litt i overkant. Vi tror det er lurt å dekke bredt her.

 

Tips: 1 Rebel At Heart - 6 Into The Light - 7 Rock Dancer  Outs: 2 Wigill

 

5.LØP - V5-4 - V4-2 - DD-1 - DANETIME MUSIC LØP - 1600 DT

Seventyseven og Stuckinamoment er to stallkamerater i flott form. Vi tror førstnevnte får revansj, men tar med begge på V-spillene. Fleckenzen var overlegen sist og får ikke vekttillegget nå. Han må selvsagt med, men motstanden er hardere enn noen gang. Golden Globe var også aktuell, men vi fikk ikke råd til ham på bongen.

 

Tips: 1 Seventyseven - 8 Stuckinamoment - 3 Golden Globe  Outs: 9 Fleckenzen

 

6.LØP - V5-5 - V4-3 - DD-2 - DANCE TO DAWN LØP - 2400 DT

J W Delight og Nataniel hadde en frisk fight sist. Vi har litt tro på at det nå endelig har lykkes å finne ut av J W Delight, som vi har ventet på. Banker på V4, mens vi fikk råd til å dekke godt i V5. Eddie Riff venter på en seier, ikke umulig at den kommer her. Red Hearts er nok ikke i sin beste form, men har slått bedre hester enn dette.

 

Tips: 7 J W Delight - 5 Nataniel - 9 Red Hearts  Outs: 4 Eddie Riff

 

7.LØP - V4-4 - ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP - 2400 DT

Et veldig åpent amatørløp. Tookwino og Prawda hadde et hardt nappetak onsdag, seier for sistnevnte kan gi Nora Hagelund Holm seieren i Øvrevoll Hestesport Cup. Den cupen kan også Dina Heggum vinne med et godt løp for Prince Field. Mohikan gjør sin start nummer 100, en seier hadde satt en ekstra spiss på jubileet.

 

Tips: 6 Prawda - 8 Tookwino - 5 Mohikan  Outs: 3 Prince Field

 

V5-forslag kr 504: 

1.avd: 2-1-5

2.avd: 6 Dardenne

3.avd: Alle 8

4.avd: 1-8-9

5.avd: 7-5-4-9-1-8-6

 

V4-forslag kr 384:

1.avd: Alle 8

2.avd: 1-8-9

3.avd. 7 J W Delight

4.avd: Alle 8

 

DD-forslag 6 rekker:

1.avd: 1-8-9

2.avd: 7-5