Flotte løp på Jägersro

Skrevet av Birger Christensen,  09.11.2016
Artikkelbilde
Delacroix. ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Søndag er det stor sport på Jägersro. Svenskt kriterium er hovedoppslaget, men dagen krydres med flere flotte oppgjør. Her følger en kort omtale av de viktigste løpene:

I kriteriet er forrige ukes NM-vinner Delacroix på plass for trener Wido Neuroth. Sammen med Danny K fra Niels Petersens stall skal de norske farger forsvares. Vår duo vil være i favorittskiktet, men det er flere konkurrenter som er lite startet. Blant disse kan det skjule seg en stjerne.

 

Peas and Carrots Mile er et flott løp for de beste milerne. Silver Ocean (Petersen) blir trolig ganske stor favoritt, mens Killroy (Neuroth) og Vortex (Rune Haugen) i det minste bør være aktuell for trippel. Mrs Loreen anfører hjemmelaget, og hun vil nok ha et ord med i laget.

 

I Jockeyklubbens Avelsløpning er Neuroths duo Angel Love og Lady Marma på plass. Førstnevnte vant Oaks på banen for tre måneder siden, spørsmålet er om formen er like god nå. Ocean's Mist er i fin utvikling, og Cathrine Erichsen har et spennende kort i ermet. Med unntak av Pouline er alle hoppene tre år, så ungdommen vil dominere løpet.

 

Gode sprintere ærer Let'sgoforit, som har lagt løpsskoene på hylla. Captain America (Annike Bye Hansen) og Staring at the Sea (Neuroth) blir temmelig sikkert de to favorittene i løpet, og vi har god tro på dobbelt norsk. Caipirinha (Erichsen) har vunnet hele fem løp i år, her kommer ilddåpen mot de beste.

 

I de øvrige løpene møter Hi Finn (Neuroth) gode stayere, mens Honeymoon Honey (Erichsen) er aktuell i et åpent løp. Red Zeppelin, Mustajjid (begge Neuroth) og The Kid og Frompariswithlove (begge Petersen)kompletterer et sterkt norsk lag.

 

Det er V64 og V4 samt alle de vanlige spilleformene, og løpene sendes på Rikstoto Direkte.