Spennende V65 med jackpot

Skrevet av Birger Christensen,  09.05.2016
Artikkelbilde
Reckless

Kun en gang har det vært V65 på programmet i år. Det endte med at ingen maktet seks rette, og dermed en jackpot på snaut 300 000 til løpene torsdag. Vi håper og tror at omsetningen for dette spillet vil ligge langt opp mot millionen med det ekstra påfyllet for de spillerne som makter seks rette.

 

Det er ingen enkel rebus som folket skal gi seg i kast med. Det er nokså sjelden vi har tro på hester som har fylt 15 år. Men Pecoiquen hos Lennart Jarven virker sprek som en ungdom, og formen ser ut til å være på gang. I fjor vant Pecoiquen 30. april og på selveste 17. mai, og han har flere ganger gjort det bra på vårparten. Blir banker for oss, mest fordi motstanden virker klart overkommelig.

I V65-2 har Niels Petersen fire treåringer til start. Cape Hollow skuffet på åpningsdagen, men vil nok være bedre nå.

- Vi har skjerpet ham opp med blinkers, og Per-Anders Gråberg valgte ham foran Zucca. Av debutantene tror jeg mest på Wigill, som sikter mot Derby. Limited Edition blir nok bra på sikt, men er her mest ute for å lære. Tror på seier for en av mine, men debuten til Lady Marma var god nok til at hun kan bli skummel, oppsummerer Niels.

 

Reckless har ikke vunnet løp på 39 starter. Men vi er litt inne på at det kan snu i start nummer 40. På åpningsdagen ledet hun klart, og det var kun stallkameraten Don Cortez som var foran i mål. Sistnevnte var suveren i lunsjen onsdag, og det kan bety at løpet til Reckless var positivt. Hun har aldri startet over 1100 meter på sandbanen, så vi føler at det kan være spennende.

Etter løpene torsdag er det kun fem dager til 17. mai. Det er bare å gjøre seg klar til den store dagen.