Siste nytt

Skrevet av Thomas Gjelsås, Adm dir,  06.05.2016
Artikkelbilde
Øvrevoll, nå også på Snapchat

Sesongstart

Vi har gjennomført tre løpsdager og våren har kommet til Øvrevoll. Nå gleder vi oss til to nye og spennende løpsdager! Torsdag er det Jackpot i V65 med nesten 300.000 kroner ekstra i sekserpotten. 17. mai er det stor familiedag fra kl. 15. Da blir det topp sport og gresspremiére. I tillegg har vi tivoli, ponniridning og selvsagt alt man måtte trenge av mat og drikke på nasjonaldagen.

Omsetning

Vi er godt fornøyd med omsetningen så langt, men vi skulle gjerne hatt noe fyldigere felter totalt sett under de første løpsdagene. Målsettingen er en liten omsetingsøkning i forhold til fjoråret og det spilles godt i vår region. Tallene så langt i 2016 viser en total økning på i underkant av 15 prosent i region Øvrevoll. Vi jobber med å forsterke servicen til både eksisterende og nye spillere. Snart blir det en satsing gjennom «På lag»-konseptet til Norsk Rikstoto og vi setter i gang med ekstra spilleveiledning på banen. Det er også stadig mer informasjon å hente rundt både sporten og spillet på ovrevoll.no.

 

Sosiale medier

Øvrevoll satser hardt på sosiale medier og er aktive både på Facebook, Twitter og NÅ: Snapchat (følg oss på vår nye konto ovrevollgalopp). Målsettingen er å komme med et variert innhold som skal glede vårt allerede interesserte publikum og samtidig bidra til å lokke nye mennesker til vår flotte arena.

 

Omtale i media

Det er viktig at galoppen når ut til folket. Så langt i år har Øvrevoll fått god mediedekning i vår store lokalavis Budstikka. Det har også vært skrevet betydelig om galoppen i Trav- og Galopp Nytt og vi har hatt sending fra løpene våre på VGTV. NRK har vært på banen med innslag om William Buick og trener Rune Haugen har vært studiogjest i det populære programmet «Livelørdag V75» på VGTV. Her var det også en egen sending fra Dubai World Cup som ble sendt på VG lineær tv. Equus Informasjon og Media er viktige for oss. De skriver en rekke artikler om galoppen som publiseres i diverse medier.

Dette er bare noe av det som har hendt. Vi føler oss trygge på at våre sterke sportslige profiler gjør det så bra gjennom året at vi når ut til den store hop ved flere anledninger.

 

Anlegget

Som tidligere nevnt har det vært stor aktivitet inne på anlegget. Banen og visningspaddocken har tatt form. I midten av mai skal også nybygget stå klart. Det gjenstår en del innvendig arbeid, men vi satser på å åpne i månedsskiftet mai/juni. Her skal det bli tilbud både for eiere, gjester og sponsorer. Man skal kunne kjøpe god mat og drikke, og lokalet skal kunne brukes til andre type arrangementer og selskaper.

 

Flere tiltak

Det er alltid ønsker om saker som kan utvikles eller forbedres. Det tar vi på alvor, men det er ikke alt som kan gjøres med en gang. Noen prosjekter under diskusjon er stambok på nett, oppføring av ny stall, oppføring av nye oppsalingsbokser og noen andre rivnings- og opprustningstiltak. Det er nå gjort vesentlige oppgraderinger på anlegget og vi må få be om litt tid til å vurdere hva som skal være «next to do».

 

 

Velkommen til Øvrevoll!