Programtips torsdag 26. mai kl. 18.45, første løp kl. 19.00

Skrevet av Birger Christensen,  23.05.2016
Artikkelbilde
Ash Hill Towers

Syv løp fordelt på sand og gressbanen denne torsdagen. Årets første hekkeløp innleder løpsdagen.

Last ned programmet HER

1.LØP - VÅRHEKKEN - 3450 GRESS

Årets første hekkeløp på Øvrevoll. Somerville var den eneste som slo Hot Wing på hekk i fjor. Fin årsdebut 17. mai, vi gir ham tipset. Monfalcone har befattet seg mest med steeple, men kan nok en hel del på hekk også. Cannes Mougins vant lett sist på Täby, her er selskapet tøffere. Rock the Boat var litt under pari i Gøteborg søndag.

 

Tips: 6 Somerville - 1 Monfalcone -  4 Rock the Boat  Outs: 3 Cannes Mougins

 

2.LØP - V65-1 - ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP - 2400 DT

Prince Field har allerede vunnet i år fra Swartlings stall. Her synes vi Nataniel har en sjanse til å doble seierstallet. Verst imot tror vi Fuego blir. Har kun vunnet to løp, men i dette feltet uten alt for mange formhester, tror vi på sjanse. Mina's Tirith viste litt i siste start, dog mye slått av Pecoiquen. Most Wanted er kanskje ikke like skarp som han har vært, med denne motstanden er ikke avskrekkende.

 

Tips: 1 Nataniel - 4 Fuego - 2 Most Wanted  Outs: 5 Mina's Tirith

 

3.LØP - V65-2 - MAIDENLØP - 1370 GRESS

Rock Dancer var toer i tre av sine fire starter i fjor. Går han til formtall 76, skal det mye til at en debutant kan matche ham. Vi gir ham bankertilliten foran Limited Edition fra samme stall og eier. Meanttobeme prøver seg for første gang i løpsbanen og Moonflash har kun en start i Gøteborg. Også Dastan kan litt, men vi satser på Rock Dancer.

 

Tips: 3 Rock Dancer - 2 Limited Edition - 7 Moonflash  Outs: 1 Meanttobeme

 

4.LØP - V65-3 - V4-1 - FORTEZZA LØP 1.AVDELING - 1600 DT

Buffalo Soldier og Hard to Believe hadde et hardt nappetak sist de møttes. Nå er vekten i favør av førstnevnte, og vi tror det kan bli revansj. Amelia Jay vant lett i årsdebuten i Danmark, og Bushfighter fant formen i fjor høst. Vant også i årsdebuten i fjor. Prince Field kommer til start med fersk seier.

 

Tips: 3 Buffalo Soldier - 5 Hard to Believe - 8 Bushfighter  Outs: 6 Amelia Jay

 

5.LØP - V65-4 - V4-2 - FORTEZZALØP 2.AVDELING - 1600 DT

For at ikke prisen på et V65-forslag skal bli alt for høy, må vi noen ganger ty til en såkalt sjansebanker. Det føler vi at vi gjør her. Ash Hill Towers var bra i årsdebuten, er rask fra start og leder trolig lenge. Med løp i kroppen og Elione Chaves på ryggen, tar vi sjansen. John Nielsen kommer opp med flere hester fra Danmark, her har vi litt tro på Angels Calling. IKC Wildcat viste ikke stort i fjor, vi tror han kan mer enn vist. Pilgrim har ligget tett oppunder 80 i formtall, hva kan han i årsdebuten?

 

Tips: 1 Ash Hill Towers - 2 Angels Calling - 7 Pilgrim  Outs: 10 IKC Wildcat

 

6.LØP - V65-5 - V4-3 - 3-ÅRSLØP - 2160 GRESS

Make Way For Kay gikk et godt løp i Skandinavisk Mesterskap. Kan nok litt mer enn på formtallet 74. Wigill var klart slått i debuten av en meget god hest, men avsluttet sterkt til annen. Det er mange spennende hester i løpet, men vi satser på at det holder med den nevnte duoen. Wido Neuroth har en trio, som sikkert blir å regne med litt senere i sesongen.

 

Tips: 3 Make Way For Kay - 1 Wigill - 8 Twisted  Outs: 6 Gideon

 

7.LØP - V65-6 - V4-4 - FINITA LØP - 1170 GRESS

Ingen av de 14 startende har løpt på gress siden oktober i fjor. I tillegg er de så jevne, at det er hestene som får et opplegg uten hindringer underveis, som vil gå til topps. Sarepta vant et løp i denne klassen i fjor og får et frekt vinnertips. Også Date With Dynamite er god på gress. Caiprinha har vært forbedret, nå får vi se om det gjelder på gress også. Pretty Perfect har fin form, men her er det mange innenfor liten margin.

 

Tips: 9 Sarepta - 7 Date With Dynamite - 2 Pretty Perfect  Outs: 5 Caipirinha

 

V65-forslag kr 560:

 

1.avd: 1-4

2.avd: 3 Rock Dancer

3.avd: Alle 10

4.avd: 1 Ash Hill Towers

5.avd: 3-1

6. avd: Alle 14

 

V4-forslag kr 560:

 

1.avd: Alle 10

2.avd: 1 Ash Hill Towers

3.avd: 3-1

4.avd: Alle 14