Hurricane Red gledet hjemmelaget

Skrevet av Birger Christensen,  04.05.2016
Artikkelbilde
Hurricane Red

 

Etter at norsktrente hester har vunnet Pramms Memorial de tre siste årene, kunne hjemmefansen glede seg over at deres yndling Hurricane Red nå endelig kunne vinne. Men Silver Ocean var også strålende som toer.

 

Dickie Dickens ledet første halvdel, da overtok Captain Joy. Silver Ocean hadde brukt litt krefter for å få en bra posisjon fra spor 11, men likevel overtok han teten ut på oppløpet. I en heftig oppløpsstrid kunne Hurricane Red (Lennart Reuterskiold jr/Jacob Johansen) triumfere foran Silver Ocean (Niels Petersen/Elione Chaves). Vinneren fikk 700 000 kroner, mens det ble 250 000 til Silver Ocean. Avon Pearl (Rune Haugen/Carlos Lopez) var god fjerde og fikk 80 000 kroner for den innsatsen.

- Få hester betyr mer for meg enn Hurricane Red, sa en litt rørt Jacob etter gevinsten.

 

De beste sprinterne var samlet i Lanwades Stud Jägersro Sprint. I 2014 gikk Let'sgoforit og Over the Ocean dødt løp om seieren. I fjor vant Over the Ocean lett, men nå fikk Let'sgoforit (Bodil Hallencreutz/Oliver Wilson) revansj. Over the Ocean (Petersen/Gråberg) var god toer og fikk med seg 100 000 for annenplassen.

 

 

I Vårtesten over 1600 meter for de beste treåringene var Pas de Secrets (Neuroth/Lopez) toer over mål. Han overtok teten tidlig på oppløpet, men ble kontret ut av Gunvald (F Reuterskiold/KevinStott). Men bildene viste at Gunvald hadde sjenert flere, og han ble satt ned på fjerdeplass. Dermed seier til Pas de Secrets, mens Suspicious Mind (Petersen/Gråberg) dermed fikk tredjeplassen. Han var den som ble mest sjenert og er nok sterkt tilbake neste gang.

- Det er morsommere å vinne når man er først i mål, men slik er jo racing, og det var jo en sjenering. oppsummerte Wido Neuroth. Seieren var verdt 75 000.

 

Det var flere norske hester med i sprintløpet under eliten. Men det ble seier til Tiglath (L Reuterskiold jr/Jacob Johansen). Frank Lloyd Wright (Petersen/Gråberg) var best av de norske på tredje.

Resultater HER

Løpene i reprise HER

Bilder fra løpsdagen HER