Fine løp i lunsjen

Skrevet av Birger Christensen,  29.04.2016
Artikkelbilde
Kan Danish Delight vinne igjen?

Kommende onsdag er det årets tredje løpsdag på Øvrevoll og den andre lunsjdagen. Dernest er det mer enn to måneder til neste lunsjstevne (6. juli).

 

Hele ni løp blir vi servert, og det er flere spennende og brukbare sportslige møter. Eliteløpet i V5-2 har Captain America i spissen. Proud Possibility har gjort mye bra på sand, men hestene til Niels Petersen imponerte ikke på torsdag, og muligens er det slik at hestene til Niels er litt bak den store formen. Daydream Believer er jevn og ærlig, ender trolig på trippel. Mest spente er vi likevel på Tenango. Vant greit i årets første løp, men møter det overlegent hardeste selskap han noen gang har gjort. Hevder han seg her, er det rart å tenke på at

han for et års tid siden sto med formtall 66.

Det er både V4- og V5-spill. Men helt til slutt får vi et meget interessant oppgjør. Neuroth-trioen Appelina, Iona og Imala (debutant) skal måle krefter mot Dreamfyre og Make Way For Kay. Fem flotte hopper, hvor vi setter Dreamfyre først på linjen. Hun debuterte med å bli tredje i kriteriet og gikk sterke løp hele høsten.

 

Årets første V65 ble uløselig for spillerne. Fem av åtte hester i V65-6 hadde gitt utbetaling, men de to gjenværende hadde ikke streket for annetvalget Point Man. Det betyr Jackpot på Øvrevoll til løpene torsdag 12. mai. Det vil vi komme sterkt tilbake til når den tid nærmer seg.