Tror Miss Rebel vinner

Skrevet av Tom W Johannessen/Equus,  23.06.2016
Artikkelbilde
Miss Rebel

V65/V4 Øvrevoll: Cathrine Witsø Slettemark har 20 hester på stallen. 2 Daydream Believer (V65-4/V4-2) og 10 Miss Rebel (V65-4/V4-2) er Kongen og Dronningen. Torsdag møtes monarkene. - Jeg tror Miss Rebel vinner, sier Cathrine til Equus.   

Del på facebook Del på twitter Del med en vennSpådommen og troen hviler på en rask tur innom yr.no: Ikke nedbør på Øvrevoll før torsdag kveld. Og da veldig lite.VINNERHEST: Miss Rebel har vunnet syv av 15 og har vært 13 ganger på trippelen. Står med fem strake - og jakter den sjette på Øvrevoll torsdag. 

- Kommer det ikke mer regn, tror jeg på Miss Rebel. Med nedbør ville jeg sagt at Daydream Believer var vinneren, forsetter Cathrine som egentlig ikke hadde superlyst til å starte stallstjernene i samme løp. Hvilke andre hester er i mot hennes duo?


Kjøpt for 35.000 kroner
- 4 Vortex er hardest i mot. Jeg tror den er foran Rune Haugens andre; 15 Fearless Hunter som har 91 i formtall, sier Cathrine som igjen vender blikk og vurderinger i retning av Miss Rebel, 4-årshoppa som ble kjøpt for 35.000 kroner og kom til Norge som syv måneder gammelt føll.
- Jeg har aldri vært borti maken til hest. Biter tenna sammen og går til hun stuper. Nekter å slippe noen forbi seg. Hun er nesten farlig for seg sjøl. Begge mine i dette løpet er dønn ærlige, sier Cathrine som har syv av 30 på Øvrevoll i år, en meget sterk statistikk.

"To av mine trenger løp"
Over til en annen Cathrine; Cathrine Erichsen som hadde en kanondag på Bro Park sist søndag. Seier med Easy Road i sprintløpet og en kjempetriumf i Stockholms Stora Pris med Coprah. Hun beveger seg opp mot toppen av championatlistene, Men har i følge henne selv "for få hester til å tenke championtitler".
Cathrine har tre til start på Øvrevoll:
- 1 Caipirinha (1. løp) tror jeg kan vinne. Formen er fin, og distansen skal passe.
- 7 Golden Globe (V65-5) har hatt masse problemer og vært kneoperert. Jeg tror han må løp i kroppen før han er vinneraktuell.
- 7 J. W. Delight (V65-6) er en urutinert hest som trenger flere løp før han er noe for spillerne.  

Innleveringsfrister:
V65: 19.25
v4: 20.10