Siste nytt

27.06.2016
Artikkelbilde

Det er sommer og høysesong for galopp i Skandinavia. Det gleder stort å se at våre norske profiler gjøre det så sterkt! Vi har vunnet mange store løp sammen de siste ukene. Gratulerer alle sammen!

Lørdag 18. juni arrangerte vi Hestival på Øvrevoll sammen med Christian Blomberg. Det ble en suksess! Rundt 500 ekstra publikummere tok turen til banen vår og det var yngre mennesker som vi håper tar turen tilbake ved en senere anledning. God stemning, fengende musikk og masse glade folk preget arrangementet. Våre spillevertinner solgte andelsspill og delte ut fribilletter til Scandic Norsk Derby.

Når det gjelder spill så ser vi hele tiden på nye muligheter sammen med Norsk Rikstoto. Nå har vi også blitt med i «på lag» prosjektet. Laget vårt heter Øvrevoll Galopp og driftes av ekspertene Morten Myhre og Jon Paulsen. Sist torsdag satt spillet direkte med pen gevinst. Dersom du er registrert som kunde via rikstoto.no så kan du melde deg inn på laget. Dette er ett av mange tiltak vi gjør for å kunne tiltrekke oss nye spillere som ikke kjenner sporten så godt.

Vi har nå åpnet den øvre etasjen i det nye bygget. Det blir servering på løpsdager og du kan booke bord for matservering. Her håper vi å se både hesteeiere, trenere og andre deler av vårt publikum.

Sporten trenger flere hesteeiere og vi må gjøre alt vi kan for å legge forutsetningene best mulig til rette. Derfor ønsker vi nå også å åpne for at samme person kan være ansvarshavende for flere stallpseudonym og få adskilte kontoutdrag. Dette vil gjøre det enklere for noen av sportens ildsjeler å skaffe nye eiere og eie hest med forskjellige andelslag. I tillegg er vi nå i gang med månedlige utbetalinger til våre eiere.

Sommeren byr på flere store dager på Øvrevoll, men det er klart at intensiteten øker allerede nå mot søndag 28. august. Da arrangeres vår største dag Scandic Norsk Derby. Det blir mange markedsaktiviteter og opplegg i diverse kanaler frem mot dette arrangementet. Følg også med i sosiale medier. Øvrevoll er aktive både på Facebook, Snapchat og Twitter.

Det er alltid mye fokus på banekvalitet og vi har hatt noen utfordringer med gressbanen. Banemester John Fortune og hans team gjør alt de kan for å holde banen i best mulig stand. Fortune kommer til å legge ut hyppige oppdateringer på trenernes Facebook-side og vi skal sørge for å sende ut jevnlig informasjon på mail.

God kommunikasjon er viktig. Jeg anbefaler alle å lese en artikkel skrevet av styreleder i Norsk Rikstoto Jan Petter Sissener som er lagt ut på vår hjemmeside. Den har tittelen «Vi er alle i samme båt» og er en artikkel til ettertanke for alle som er glade i sporten vår.

Jeg ønsker dere alle en god sommer! Håper å se dere ofte på Øvrevoll også i ferietid.

 

Thomas Gjelsås