Ramstein trolig svensk Derbyfavoritt

Skrevet av Birger Christensen,  17.06.2016
Artikkelbilde
Ramstein. Foto Svensk Galopp

Hjemmehestene dominerte Derby Trial med en sterk trippel på Jägersro torsdag. Ramstein (Fredrik Reuterskiold/Elione Chaves) var i tet direkte, og favoritten hadde ingen problemer med å holde konkurrentene bak seg, og vi gir ham favorittstempelet til hovedløpet om en måned.

Den norske trioen Lifeofbryan, Gideon og Bostar fikk problemer i det høye tempoet, og det skal skje en del om de skal gå til topps i Derby. Men det har skjedd mye på kort tid før, så vi vender ikke tommelen ned nå.

 

I Voterløpning, hvor fire av de siste syv vinnerne har gått videre til seier i Svenskt Derby, ble det gevinst for favoritten Gunvald (Fredrik Reuterskiold/Kevin Stott) Fil Rouge tok teten, men det gikk nok litt for fort i front. Pas de Secrets (Wido Neuroth/Jan-Erik Neuroth) var fint med ut på oppløpet og holdt bra til tredje. Vinneren fikk hele 300 000 kroner, mens tredjeplassen ga 60 000 kroner.

 

I et sprintløp tidligere på kvelden ble det seier til Beat Baby (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg). Forrige gang han vant var i januar 2015, og det løpet fant sted i Dubai. Proud Possibility (Petersen/Chaves) ble toer i et løp for gode milere, men feltets eneste hoppe Mrs Loreen (Lennart jr Reuterskiold/Jacob Johansen) ble for sterk.

Løpene kan du se HER