Programtips torsdag 30. juni

Skrevet av Birger Christensen,  27.06.2016
Artikkelbilde
Whatsinitforme ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Vi prøver å gå tynt i de første løpene i V-spillene torsdag. De to siste avdelingene er nemlig ytterst åpne, og da er det "bare" å sørge for å stå når det gjenstår to avdelinger. Vår banker blir Dickie Dickens, som nå får livretten 1600 meter på hjemmebane.

Last ned programmet HER

1.LØP - 3-ÅRSLØP - 1600 DT

 

Dette er normalt et oppgjør mellom Make Way for Kay og Marshall Runner. Sistnevnte var først da de møttes på finaledagen i fjor. Vi tror det blir jevnt denne gangen. Den siste trippelplassen kan det bli jevnt om å sikre seg. Sound of Silence var god på sanden i april, og kan kanskje true favorittene på sitt beste. Vi håper det skal holde med tre

 

Tips: 4 Make Way For Kay - 1 Marshall Runner - 3 Black Million  Outs: 2 Sound of Silence

 

2.LØP - KARSK LØP - 2300 DT

 

Most Wanted imponerte i seiersløpet sist. Legger han godviljen til, kan det fort bli to strake. Nandura var godkjent på Hestival-dagen, dette ser overkommelig ut. Marschall har dårlig rad og formtall. Men han gikk bra lenge sist, og kanskje har Gråberg tanker om å moderere ham litt. Dubai Next kommer på sikt til å bli bedre enn formtall 56, tror vi.

 

Tips: 3 Most Wanted - 1 Nandura - 5 Dubai Next  Outs: 7 Marschall

 

3.LØP - V65-1 - ARIAT FEGENTRI LØP FOR LADY RIDERS - 1100 DT

 

Reckless vant enkelt sist. Silja Støren bør ha en fin sjanse til å sikre seg en Fegentri-seier her. Vi garderer kun med Sophies Love. Var klart slått av Reckless sist, men Josephine Chini er en glimrende rytter, som kan få fart på sitt oppsitt. Bak disse rangerer vi Bødkers Sørensens duo Aaron's Way og Forever Fong. De er sikkert fremme lenge, kanskje helt inn.

 

Tips: 6 Reckless - 5 Sophies Love 10 Forever Fong  Outs: 2 Aaron's Way

 

4.LØP - V65-2- ELITELØP - 1600 DT

 

Dickie Dickens er best på sandbanen på 1600 og 1750 meter, og han er også klart best på Øvrevoll. På åpningsdagen lekte han med Coprah, som nylig vant Stockholm Stora Pris. Etter seieren i Breeders som treåring, har han vunnet syv ganger på Øvrevolls sandbane. Captain America var kort slått av Daydream Believer tidlig i mai, er den vi setter nærmest vår banker. Pal O'Mine står distansen stadig bedre, og sammen med Mustajjid, som vant i årsdebuten, blir det resten av vår tipslinje.

 

Tips: 7 Dickie Dickens - 2 Captain America - 6 Mustajjid  Outs: 5 Pal O'Mine

 

5.LØP - V65-3 - V4-1 – MAIDENLØP – 2300 DT

Justin Case var meget god sist i Gøteborg, ikke så mye slått av meget gode Top Turn. Rebel at Heart har aldri vært på trippel, men selskapet denne gang er svakere enn vanlig. Imala er den klare outsideren. Leverte en flott debut og hadde vært enda nærmere vinneren uten sjenering. Den neste for oss er Moonflash, men han fikk vi ikke råd til.

 

Tips: 4 Justin Case - 6 Rebel at Heart - 8 Moonflash  Outs: 5 Imala

 

6.LØP - V65-4 - V4-2 -  KI YASE LØP - 2300 DT

 

Whatsinitforme vant sist han gikk på sanden. Da slo han Split Personality, som sikkert er fremme igjen. Greased Lightning gikk et bra løp da han slo Party Fever på sanden. Sistnevnte kommer fra en stall som har sykdom, og derfor står vi over Party Fever denne gang. Rock The Boat gikk bra sist, kan være en luring.

 

Tips: 1 Whatsinitforme - 8 Split Personality - 7 Greased Lightning  Outs: 6 Rock The Boat

 

LØP 7 - V65-5 - V4-3 - KALLE LØP - 1750 DT

 

Fredde og Hard to Believe er hester som nok foretrekker sand. Det får de nå, og da er sjansen god. Prawda er i flott form, og Buffalo Soldier var også dyktig sist. Ellers synes vi løpet er litt smålurt, og vi dekker bredt på bongene.

 

Tips: 6 Fredde - 9 Hard to Believe - 2 Buffalo Soldier  Outs: 4 Prawda

 

LØP 8 - V65-6 - V4-4 - KRIS LØP - 1100 DT

 

Nok et lurt løp. Priceless avsluttet fort på gresset sist. Denne gang kan spurten rekke helt frem. This is Bajas vil være med fremme lenge, kanskje helt inn. Cambuslang og Pretty Perfect hevder seg ofte i slike lag, og det lurer en del outsidere bak de nevnte. Vi dekker bredt også her.

 

Tips: 8 Priceless - 2 This is Bajas - 9 Pretty Perfect  Outs: 10 Cambuslang

 

V65-forslag kr 726:

 

1.avd: 6-5

2.avd: 7 Dickie Dickens

3.avd: 4-6-5

4.avd: 1 Whatsinitforme

5.avd: Alle 11

6.avd: Alle 11

 

V4-forslag kr 726:

 

1.avd: 4-6-5

2.avd: 1 Whatsinitforme

3.avd: Alle 11

4.avd: Alle 11