Praktløp av Pirlo

Skrevet av Birger Christensen,  09.06.2016
Artikkelbilde
Pirlo

Trener Knut O Arnesen hadde i intervjuet før løpene ikke den helt store troen på Pirlo i forkant av Forsommerløpet. Men da det nærmet seg mål, var Pirlo klart best. Verken vi eller de fleste andre spillerne var med på notene, og V65-verdien gikk opp rundt regnet 40 ganger. Noen av favorittene fikk en trøblete sving, men det tar ikke glansen av det flotte løpet til Pirlo.

- Han svarte positivt på blinkersen vi satte på, og da steg forventningene. I tillegg red Marius Borgen Andersen et flott løp. Dette er en lærling som fortjener de sjansene han får, berettet en glad trener Knut O Arnesen.

 

Nataniel

Fegentri-løpene ble spennende. I det aller første løpet ble det seier til Nataniel med Lucky Lucioni på plassen bak. Dermed ble det suksess for de to mestseirende rytterne, Jean-Philippe Boisgontier fra Frankrike og tyske Vinzenz Schiergen. I sprintløpet i V65-1 steilet French Fantasy og tapte 100 meter direkte. Da er det vrient å vinne løp, men Jan Bødker Sørensen fikk seieren likevel. Aaron's Way holdt unna for godt avsluttende Denico, mens Milltonia ledet lenge. Dermed ble det en strålende kveld for Jean-Philippe Boisgontier med en flott dobbel.

- Fikk to fine ritt, og begge mine hester gjorde gode løp. En fantastisk opplevelse å få ri som Fegentri-rytter, og vi har det veldig hyggelig, berettet Jean-Philippe. 

Aaron's Way

Angel Love

Vi hadde regnet med en lett seier for Angel Love etter den flotte debuten for to uker siden. Seier ble det, men langt fra enkel. Smile og Red Mile ga vinneren hard kamp, og da blir det spennende å se hvilket formtall de tre trippelhestene får.

- Hadde trodd at det skulle bli lettere for Angel Love. 1730 meter er nok for kort, og jeg er sikker på at hun blir en av de beste treårshoppene i løpet av sesongen, sa Wido Neuroth. Jan-Erik Neuroth satt på ryggen av vinneren.

Vortex

Vortex var blek på åpningsdagen på sand. Nå kom den første årsseieren, og det etter et nytt kjempeløp.

- Han er kraftig på gang, sa Rune Haugen før start, men å beseire så gode hester så vidt lett var litt sterkere kost enn vi hadde ventet. Noe senere tok Rune Haugen og Carlos Lopez en ny sterk seier, da Red Turtle endelig viste litt av det han skal kunne.

- Utrolig gøy med Red Turtle. Har trodd på ham hele tiden, og med formtall 75 skulle det endelig lykkes.

Red Turtle

This is Bajas vant forrige gang som et sistevalg. Nå var han mye mer betrodd, men som annetvalg i V65 røk 18 av de 20 gjenværende bongene. Pussig. På ryggen av den raske vinneren satt evigunge Trond Jørgensen. Veteranen fyller 60 til høsten, og seieren var nummer 526 i karrieren.

This Is Bajas

Marius Borgen Andersen red et prikkfritt ritt i V65-finalen. Helt innerst dukket han opp med Cockney Cracker, og seieren ble til slutt klar.

- Har ventet på ham, for han går bra i trening. Det var nok en klar fordel med det lange oppløpet, for han er en seig type, sa Cathrine Witsø Slettemark.

 

Etter tre avdelinger i V65 gjensto 20 bonger, ett løp senere var det to spillere som hadde høy puls. Imponerende nok klarte en av de gjenværende begge de siste vinnerne, og dermed ble det kassa. Det er bare å gratulere.

Cockney Cracker