Pass på Anna i dag

Skrevet av Tom W Johannessen/Equus,  30.06.2016
Artikkelbilde
Black Million

V65/V4 Øvrevoll: "Bonger uten Anna Pilroth lever farlig". Dette er blitt et jungelord på Øvrevoll. Nå er 25-åringen igjen på vei fra Vara i Västergötland med kurs for Bærum.
5 Azincourt (V65-5/V4-3) og 10 Cambuslang (V65-6/V4-4) skal begge passes i dag! 

Førstnevnte var en drøy 6-prosenter, Cambuslang en 11-prosenter torsdag formiddag.
- Begge har grunnkapasitet til å kjempe i toppen, sier Anna som går mer i detaljer om hester og sjanser:

- 3 Black Million (1. løp, Gina Mathisen trener) er ute på 1600 dirt som trolig er litt langt. En premiesjanse.

- 3 Criminal Athletic (V65-3/V4-1, Gina Mathisen trener) kjenner jeg lite til. Men dette ser veldig vanskelig ut på papiret.

- 5 Fine Humor (V65-4/V4-2, Satu Tiikaja trener) er en hekkeløper som har vært litt lat i det siste. Jeg skal rett og slett prøve å få litt fart på ham i flatløp. Ikke brennhet...

- 5 Azincourt (V65-5/V4-3, Per Hallqvist trener) er en fin hest som har stått mye høyere enn 65 i formtall. Jeg mener jeg har vunnet på ham da han sto på 79. Problemet er at han får litt panikk i boksene. Azincourt må sist inn og holde orden på nervene. Taper han lengder ut, går det ikke. Han har vunnet de to siste på gress og skal ikke være noe dårligere på dirt. En god sjanse hvis det ikke "struler" i boksene.SAMSPILT DUO: Cambuslang og Anna Pilroth, sammen har de vunnet to i år. 9-årige Cambuslang har i karrieren vært åtte ganger i vinnerpaddocken på 53 starter.
Foto: Svensk Galopp


- 10 Cambuslang (V65-6/V4-4, Bodils Blomqvist trener) er helt avhengig av feste i banen, det er forøvrig også Azincourt. Og det blir vel feste i dag? Cambuslang er i form, banen på Bro Park sist var for løs for ham. Han taper lengder fra start, men kan ligge sist ved overgangen og vinne løpet.  

* Anna Pilroth er datter av Bodil Blomqvist og Stig Pilroth. Hun startet som ponnirytter og har jobbet seg opp til å bli en tøff proffjockey. I tillegg kjører hun motorsykkel, har hoppet i fallskjerm og er som galoppfansen vet også å se i både hekkløp og steeplechase. Anna er definitivt bygd for fart og spenning. Hun har vunnet fire løp på Øvrevoll i år og er nr. seks på jockeystatistikken som toppes av Carlos Lopez. 

Innleveringsfrister:
V65: 19.25
V4: 20.10