Captain America var sjefen

Skrevet av Birger Christensen,  30.06.2016
Artikkelbilde
Captain America ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Ingen tvil om at Captain America var sjefen da gode hester møttes i V65-2. Dickie Dickens og Pal O'Mine raste av gårde, hvor sistnevnte holdt bra. Mustajjid lå i baktroppen og spurtet voldsomt, men kunne ikke nå Captain America. Jacob Johansen red et godt beregnet ritt på vinneren.

 - Er etter min mening bedre på sandbanen enn gress. Var litt redd for at tethestene ikke skulle stoppe, men det gikk jo bra, sa en godt fornøyd trener Annike Bye Hansen. 

Eier og oppdretter Espen Ski kunne fortelle at han bruker mye tid på å lage bilder, noe han får mye skryt for.

- Livet er fint for tiden, kunne Espen berette.

Marshall Runner

I kveldens første løp fikk vi se en flott prestasjon av Marshall Runner. Den eneste som prøvde seg mot vinneren, var Make Way For Kay. Men det var ingen tvil om at Marshall Runner var den ledende. Carlos Lopez tok sin årsseier nummer 16, og det er ikke noe vågalt tips om at han er på vei mot et nytt championat.

- Det har tatt litt tid, men nå er han på gang. I dag avgjorde han enkelt, sa trener Isidro Vergara.

Dubai Next

Are Hyldmo hadde mange fine sjanser denne torsdagskvelden. Den første muligheten kom med Dubai Next, og det ble seier direkte. Alexandre Dos Santos ventet til tiden var inne, og da ble ledende Nandura greit passert.

- Tethestene stoppet, og hun kom sigende. Fint å se at hun sto distanse så bra, fortalte Are.

Sophies Love

Reckless var stor favoritt i V65-starten, og hun gikk et bra løp. Men løpet ble nok avgjort da Josephine Chini tjente mye ved å gå innvendig i svingen. Sophies Love fikk teten og holdt sikkert unna etter et sterkt ritt av "Jossan". Wibecke Jegard eier og trener vinneren, og hun var glad for årets første seier.

- Dette var gøy. Hun er flink til å kjempe når hun kommer til tet, og rytteren var eksemplarisk, sa Wibecke.

Imala

Tre hester skilte seg ut i maidenløpet. Denne gangen stemte kartet og terrenget. I sitt livs andre start ble det en fin seier til Imala, og det lover godt for resten av sesongen. Men Justin Case og Rebel at Heart får pluss i margen, de var med på å lage et spennende oppgjør. Jan-Erik Neuroth er toer på årets statistikk, og han har hatt en god start på sesongen.

- Vi måtte gi Imala en pause etter debuten. Hun er litt sart, så hun tåler ikke for tette starter. Men hun har utvilsomt talent, mente Trener Wido Neuroth.

Whatsinitforme

Niels Petersen hadde en sterk duo i V65-4. Whatsinitforme var klar favoritt, men Split Personality var først i mål. Etter en voldgiftssak kunne de som hadde spilt på favoritten likevel puste lettet ut. Dermed fikk også Per-Anders Gråberg rett da han tippet seg selv som banker.

- Jeg er glad for dobbeltseier. Fint å se Split Personality fightet bedre enn han har gjort til nå, konstaterte Niels. Det var litt vingling, og det er bare å akseptere voldgiftsrettens avgjørelse.

The Other Lady

At John Nielsen har hestene sine i form, fikk vi et bevis for i V65-5. Da hadde han tre hester til start i Aalborg, som alle har vunnet på Øvrevoll. Nå fulgte han opp med The Other Lady.

- Synes at Frederick Salvador red et flott løp. Fant luke innvendig, og det ble helt riktig. Har reist til Øvrevoll med hester i 30 år og trives med det, sa en fornøyd trener fra Jylland.

 

- This is Bajas går på gress og sand og er en veldig trivelig hest. Didrik (Finnbråten) red et fint løp, så dette var gøy, sa trener Hallvard Soma. Årets tredje seier var et faktum, en flott fasit så langt.

This Is Bajas