Trippel norsk i Dansk Derby

Skrevet av Birger Christensen,  08.08.2016
Artikkelbilde
Suspicious Mind

 Trippel norsk i Dansk Derby

 

Det ble dobbelt til Niels Petersen i Dansk Derby på Klampenborg søndag. Suspicious Mind og Per-Anders Gråberg tok en suveren seier foran Marlborough og Elione Chaves. Hallvard Soma og Carlos Lopez fylte opp pallen med Lifeofbryan etter en strålende spurt. Justin Case passerte mål som fjerdehest, men dommerne mente at Nelson De Souza hadde vært litt hardhendt og flyttet ham ned på femte. Likevel var det også en fin dag for Stall Soma.

- Jeg følte at begge mine hester hadde fått de forberedelser som jeg ønsket. Alt hadde gått etter planen, og da er det tilfredsstillende når det lykkes. Suspicious Mind var bare en drøy lengde fra seieren i det svenske Derbyet. Han hadde ikke vunnet før i år, men nå stemte alt. Marlborough var tidlig fremme, og han holdt farten flott, fortalte Niels etter seieren.

Med tredje- og femteplass til sin duo, hadde også Hallvard Soma en god dag .Lifeofbryan sto hver meter, og han er i hvert fall favoritt til å bli beste norskoppdrettede hest i Norsk Derby.

I Derby Consolation ble det seier til Queen B (Petersen/Gråberg) etter et jevnt nappetak med Call Me Back.

Eller har Jan Erik Neuroth hatt to fine Derbyhelger i år. For tre uker siden vant han fire løp på Jägersro. Nå ble det seier i SOC med Quarterback, ja fra kjæresten, før han avsluttet i Derbydagens aller siste løp med seier sammen med Dawn Raid. Hva blir det til på Øvrevoll om tre uker?