250 000 til Suspicious Mind

Skrevet av Birger Christensen
Artikkelbilde
Suspicious Mind

Det nystiftede løpet Bro Park Classic endte i en lett triumf for Suspicious Mind (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg). Den antatte hovedkonkurrenten Ramstein fungerte ikke på gress, og da ble det en sikker seier foran  Red Zeppelin (Wido Neuroth/Jan-Erik Neuroth). Dermed tok de norsktrente hestene med seg 375 000 av de totalt 500 000 i potten. Vinneren trenes på Jägersro, og han har aldri startet på Øvrevoll. Når får vi se ham der?

 

Far og sønn Neuroth kom likevel i vinnerpaddocken. Khyber slo et kobbel av gode hester og planlegger nå start i Stockholm om drøyt to uker. I første løp ble Silver Ocean (Petersen/Chaves) toer bak den meget gode treåringen Gunvald.

I et rammeløp ble det annen til More Steps på en lunsjdag med flere fine løp.

 

 

Toppløp på Bro Park

Det er flere fine løp i V4-spillet på Bro Park. Det nystiftede Bro Park Classic har hele 250 000 kroner i førstepremie, og løpet ser ut som en duell mellom Ramstein og Niels Petersen-trente Suspicious Mind. Sistnevnte vant Dansk Derby i utklassingsstil, men Ramstein er utvilsomt en tøff utfordrer. Dog har han aldri tidligere startet på gress. Wido Neuroth har Red Zeppelin i det samme løpet og er en trippelkandidat.

Allerede i V4-1 er det gode hester på farten. Favorittduo blir trolig Silver Ocean (Petersen) og Avon Pearl (Rune Haugen). Dickie Dickens (Are Hyldmo) er også med, men de norske skal gi kilo til de fleste konkurrentene. Slik er det også i V4-2, hvor Khyber (Neuroth og Probably (Haugen) blir mye betrodd. Beentheredonethat (Petersen) er heller ikke uten sjanser.

I V5-spillet, som er av enklere snitt, har Petersen med seg More Steps og Limited Edition. Mens V4 ser overkommelig ut, er V5 en oppgave for de spillerne som er glade i store utfordringer.