Programtips torsdag 4. august kl. 18.15

Skrevet av Birger Christensen,  01.08.2016
Artikkelbilde
Julien Delamare

Spillemessig er det en spennende og utfordrende omgang på Øvrevoll torsdag. Før eventuelle strykninger koster det 1 980 000 kroner å kjøpe seks rette, men det vil vi ikke anbefale. Våre forslag på rundt 500 har som man vil skjønne ha noen hull, men vi prøver oss med en banker på Our Last Summer i Derby Trial. En langt mer usikker alenestrek lanserer vi i V65-5. Nesten hele feltet har knallform, men vi likte 14 Julien Delamare så godt sist, at vi tar sjansen. Vi ønsker lykke til i spillet og håper at dere i tillegg vil nyte god sport.

Løpene torsdag vises direkte på VGTV.

Direktelink: http://trav.vg.no/ Løpene kan også følges fra Danmark og Sverige.

Sendingen ligger så ute i 12 timer etter løpene.

Alle bilder: ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Last ned programmet HER 

1.LØP - EIVIND ECKBO LEGATS VANDREPOKAL - 1170 GRESS

Spennende toårshopper møtes til årets første storløp for de yngste. Lady Of Course har vunnet to ganger på Bro Park og blir knepen favoritt. Men Lady on Ice avsluttet bra i debuten og kan utfordre. Séraphine debuterte i samme løp som Lady on Ice, kommer sikkert til å forbedre seg. Silent Storm gikk bra sist torsdag, trippel er ikke umulig.

Tips: 2 Lady Of Course - 6 Lady On Ice - 5 Silent Storm  Outs: 3 Séraphine

 

2.LØP - LANWADES STUD STAKES (L) - 1600 GRESS

Et lite, men knakende godt felt. Hoku slo Icecapada på Øvrevoll 17. mai, og vi tror hun kan klare det igjen. Icecapada har vært enda skarpere i Sverige enn på Øvrevoll, selv om løpene på hjemmebane ikke har vært dårlige. Miss Rebel er en av våre absolutte favoritter, men å slå den nevnte duo på likevekt er muligens litt vel mye å forlange. Diana Lady vil sikkert være forbedret, men må også være det for å slå disse flotte hoppene. Street Buzz kan en del, men her møter hun nok overmakten.

Tips: 1 Hoku - 3 Icecapada - 4 Diana Lady  Outs: 5 Miss Rebel

 

3.LØP - V65-1 - SCANDIC DERBY TRIAL - 2160 GRESS

Our Last Summer er fortsatt vår favoritt til Norsk Derby 28. august. Får også vår tillit i Derby Trial, selv om den store formen først skal komme mot slutten av måneden. Stallkameraten Ruler Of Course lekte seg til seier sist, er sammen med Bostar fra Neuroths stall de verste imot. Dreamfyre var sterk i 1000 Guineas, kan klare trippel om hun står distansen. Fil Rouge kjemper også langt fremme på sitt beste.

Tips: 3 Our Last Summer - 8 Ruler Of Course - 1 Dreamfyre  Outs: 10 Bostar

 

4.LØP - V65-2 - NOARK AMATØRLØP - 1730 GRESS

Vi prøver oss med to hester på kupongen i V65-2. Fast Buck har gått gode løp mot bedre hester enn han møter nå. Fire kilo lettelse og en god amatørrytter er en bra kombinasjon. Vår gardering blir Cruel Intentions. Var klart forbedret sist til tross for at hun tapte en del ut av svingen. Pilgrim gikk et bra løp for en drøy måned siden, skummel med Dina Heggum. Backcountry vant sist, fem kilo for en seier med hals var etter vår mening litt i overkant.

Tips: 4 Fast Buck - 7 Cruel Intentions - 10 Backcountry  Outs: 8 Pilgrim

 

5.LØP - V65-3 - V4-1 -PET STAR LØP – 1730 GRESS

Et åpent løp. Golden Globe tapte knepent sist, men det var likevel en solid forbedring. Favilla tapte kun for Cockney Cracker sist, og det er ingen skam. Buffalo Soldier kommer til å være i toppen, har vært på trippel i fire av fem løp i år. Azincourt har på to måneder vunnet tre løp på tre forskjellige baner, sist med Silja Støren på den svenske Derbydagen.

Tips: 12 Golden Globe - 2 Favilla - 5 Azincourt  Outs: 14 Buffalo Soldier

6.LØP - V65-4 - V4-2 - POLAR CUP (Gr3) - 1370 GRESS

Årets Polar Cup er blitt et flott løp. Vi ble mektig imponert over innsatsen til Giftorm i sin siste start. Var toer i Polar Cup for to år siden, kan vinne nå. Easy Road og Ragazzo har begge vunnet løpet, sistnevnte to ganger. Silver Ocean var målfotoslått i fjor, og vi tror kanskje det står mellom de fire nevnte. Brownie liker seg på Øvrevoll og er ikke uten sjanse.

Tips: 4 Giftorm - 3 Easy Road - 1 Silver Ocean  Outs: 2 Ragazzo

 

7.LØP - V65-5 - V4-3 - NORSK RIKSTOTO CUP - BRONSE - 1170 GRESS

I denne klassen er det veldig mange hester i flott form. Vi skulle gjerne hatt med mange hester på V65, men vår lommebok er av det tynnere slaget. Derfor satser vi på Julien Delamare, som har to strake seire. Har ikke fått tillegg for den siste seieren. Butterfly Effect, This Is Bajas og Priceless er tre av mange formsterke hester. Trolig et spilleløp hvor trippelodds fort vekk blir firesifret.

Tips: 14 Julien Delamare - 10 Butterfly Effect - 7 This Is Bajas  Outs: 2 Priceless

 

8.LØP - V65-6 - V4-4 - PALACH LØP - 1600 DT

Et åpent løp på sanden avslutter den flotte dagen. Et kanskje litt overraskende tips til Sunny Sunday. Hennes to siste løp har vært bra, og det kan bli den første seieren. Sophies Love har stort sett gått sprintløp den siste tiden. Står hun 1600 meter greit, kan det bli seier. April Fool tok sin eneste seier til nå på den første august-løpsdagen i fjor, formen er på vei. Extreme North har startet en gang på sand siden 2012, en outsider.

Tips: 5 Sunny Sunday - 10 Sophies Love - 1 April Fool  Outs: 6 Extreme North

 

V65-forslag kr 560:

1.avd: 3 Our Last Summer

2.avd: 4-7

3.avd: 12-2-14-5-10-9-7

4.avd: 4-3-2-1

5.avd: 14 Julien Delamare

6.avd: Alle 10

 

V4-forslag kr 560:

1.avd: 12-2-14-5-10-9-7

2.avd:  4-3-2-1

3.avd: 14 Julien Delamare

4.avd: Alle 10