Programtips torsdag 18. august kl. 18.00

Skrevet av Øvrevoll Galopp,  15.08.2016
Artikkelbilde
Trouble Of Course

Det drar seg til mot den store dagen, 10 dager og to løpsdager igjen før Scandic Norsk Derby søndag. 28. august kl. 13.30.

Last ned programmet HER 

1. LØP – HEKKELØPSERIE 1 – 3200 HEKK

Rock The Boat og Moss Cloud er de mest rutinerte hekkeløperne i feltet. Førstnevnte har fordel av hjemmebane og får tipset. Whatsinitforme gjør en spennende hekkedebut og Lady Dylan er i flott form for tiden.

Tips: 2 Rock The Boat – 4 Moss Cloud – 7 Lady Dylan Outs: 9 Whatsinitforme

 

2. LØP – BÆRUM KOMMUNES HEKKELØP – 3450 HEKK

Hot Wing har kun blitt slått en gang i hekkeløp på Øvrevoll og blir vår favoritt. Trempolino-sønnene Calvados og Omoto Sando har i årevis vært de to beste hekkeløperne i Skandinavia og må selvsagt regnes. Monfalcone vant lett i Sverige sist og får den siste plassen på tipslinja. Somerville og Well Fitted får ikke plass der, men begge har høy kapasitet og kan ikke helt utelukkes.

Tips: 5 Hot Wing – 4 Calvados – 6 Monfalcone Outs: 1 Omoto Sando

 

3. LØP – 2-ÅRSLØP – 1170 GRESS

Delacroix vant årets første 2-årsløp i hard kamp med stallkameraten Dardenne. Sistnevnte vant helenkelt i starten etter og Delacroix er nok en av de beste norskoppdrettede innen årgangen. Det er også Silent Storm som litt overraskende vant Eivind Eckbo Legats Vandrepokal foran gode importer og må regnes igjen. Camarina gjorde et fint inntrykk i debuten og er normalt forbedret nå. Whatdoyoumean og My Dancing Queen er to spennende debutanter.

Tips: 1 Delacroix – 3 Silent Storm – 4 Whatdouyoumean Outs: 2 Camarina

 

4. LØP – THE ITM HEATHERWOLD CUP – 1370 GRESS

Trouble Of Course vant overlegent I debuten og viste seg som et stort talent. Victor Kalejs har rukket å starte tre ganger allerede, og han har vist at han har kapasitet. Wido Neuroth har vist frem noen spennende 2-åringer allerede og når han velger å debutere Amie Rouge i dette løpet er det sikkert snakk om en god hest. Baltic Eagle var god i siste start og vi tar også med den andre debutanten Brocco på forslaget.

Tips: 5 Trouble Of Course – 4 Victor Kalejs – 1 Baltic Eagle Outs: 2 Amie Rouge

 

5. LØP – ØVREVOLL HESTEEIERFORENING HOPPELØP – 1730 GRESS

Rich Jade har møtt de beste innen årgangen uten å nå helt opp. Nå er hun ute på formtallet sitt mot ikke alt for sterk motstand og vi gir henne full tillit. Street Buzz har vært svak i sine tre starter hittil i år. Finner hun tilbake til beste fjorårsform kan hun bli farlig. Meanttobeme har vært jevn og god hittil. Kjemper om en trippelplass med Miss Kickoff som glimter til iblant.

Tips: 5 Rich Jade – 7 Street Buzz – 6 Miss Kickoff Outs: 3 Meanttobeme

 

6. LØP – ROYAL HILL LØP – 900 GRESS

Panama Jack har ikke gjort noen glad I sine tre starter hittil I år. Finner han tilbake til noe av det han kan er han overlegen i dette selskapet. Caipirinha er i kjempeform og har vunnet fire av sju starter i år. Må tidlig på bongene selv om handicapperen snart har tatt ham igjen. Black Million har vist stor hurtighet, og fra et bra spor kan hun være med helt i toppen. Anytimeatall var brukbar i sitt eneste gressløp på banen i fjor, kan være farlig å glemme. Vi tar også med Miltonia som er lynrask og kan holde helt inn til mål.

Tips: 5 Panama Jack – 6 Caipirinha – 8 Anytimeatall Outs: 10 Black Million

 

7. LØP – NORSK RIKSTOTO CUP – JERNDIVISJON – 1600 GRESS

Reckless har tre første- og tre andreplasser på seks starter hittil i år. Hun blir et klart førstevalg, spørsmålet er hvordan hun takler overgangen til gress. Nataniel er litt opp og ned i prestasjonene. Har han en god dag er han god nok til å vinne et løp som dette. Red Hearts er i fin form, hun er med i toppen nesten uansett distanse. Magic Cloud er en gammel kjempe som er god nok på sitt beste og Fleckenzen er stadig i fremgang.

Tips: 10 Reckless – 5 Nataniel – 14 Magic Cloud Outs: 4 Red Hearts

 

8. LØP – ROMOLA LØP – 1750 DT

Mustajjid er i flott form og stortrives på sandbanen, blir vår favoritt. Seventyseven har gjort gode prestasjoner uten å få fullklaff i år, den kan komme nå. Fredde har vært litt uheldig i år. Nest sist viste han at han ikke takler gressbanen og i siste start fikk han seg en trykk i siste sving og kom aldri med i løpet. Han kan mye i gode stunder og er livsfarlig å glemme. Seth har ikke akkurat vært stabil i år, men har kapasitet. Tenango har startet mot gode hester, er ute i riktig selskap nå.

Tips: 4 Mustjiid – 8 Seventyseven – 3 Seth Outs: 5 Fredde

 

9. LØP – ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP – 1750 DT

Tookwino har startet mye på gress i år og blitt satt ned I formtall. Nå er han tilbake på sandbanen som han stortrives på og vi tror han har så mye å gå på at vi lar ham stå ugardert. Sophies Love er jevn og god. Takler hun distansen er hun med i trippelkampen. Ares har brukbar kapasitet, men det virker som om formen er på retur. Barasti tok en knepen seier sist, det kan bli tøft å gjenta.

Tips: 8 Tookwino – 1 Sophies Love – 9 Barasti Outs: 3 Ares

 

V65-forslag kr: 375,-

1 avd: 5-4-2-1-3

2 avd: 5 Rich Jade

3 avd: 5-6-10-9-4

4 avd:10-5-4-14-13

5 avd: 4-8-5-3-2

6 avd: 8 Tookwino

 

V4-forslag: 250,-

1 avd: 5-6-10-9-4

2 avd:10-5-4-14-13

3 avd: 4-8-5-3-2

4 avd: 8 Tookwino