Petersen på farten

Skrevet av Birger Christensen,  02.08.2016
Artikkelbilde
Niels Petersen

Niels Petersen har en hektisk uke foran seg. Søndag hadde han et par starthester i Gøteborg, tirsdag er vår championtrener på Bro Park. Torsdag er det flotte løp på Øvrevoll, mens helgen tilbringes der det startet for Niels. Da er det storløp både lørdag og søndag på Klampenborg.

- Jeg har veldig god tro på mine hester på Bro Park. Duke Derby sto jo veldig fint til sist, men vant med 17.5 lengde. Han kjennes kanonbra ut i jobben, og seierssjansen bør være stor. Proud Possibility vant det aller første løpet på Bro Park, og at det er sprint, er intet minus. I et bra felt tror jeg på fin sjanse. Har også god følelse for Split Personality. kan være typen som svarer positivt på en liten påminnelse med pisken. Walk of Pride er ikke så verst, en av mange i et åpent løp.

 Program laster du ned HER

Vi flytter oss til Øvrevoll:

 

- Lady of Course er en fin toåring. Har to seire på to starter og kan fort ta sin tredje denne gang. Icecapada tapte for Hoku 17. mai, og det kan fort bli en duell mellom de to også nå. Street Buzz står hardt til i et flott felt, men får gode penger uansett. Duoen i Derby Trial, Our Last Summer og Ruler of Course, ser det lyst ut for. Our Last Summer, har tatt Tysk Derby på beste vis. Han er inntil videre min favoritt til å vinne Derby. Ruler of Course kommer til å gå et godt løp torsdag, kanskje kan det bli en dobbel? Av de to jeg har i Polar Cup, har jeg klart mest tro på Silver Ocean. Han har vunnet løpet før og var målfotoslått i fjor. Over the Ocean kan klare premie. I V65-5 har jeg hele fire hester. Dette løpet er vidåpent, og jeg våger ikke å begi meg ut på noen klar vurdering. 15 hester til start, og posisjoner vil avgjøre.

 

Lørdag er det Scandinavian Open, mens Derby avholdes søndag. Her har Niels med blant annet Bank of Burden og Suspicious Mind. Vi kommer litt nærmere inn på hans og andre norske muligheter i en omtale om et par dager.