Administrerende Direktør norsk Galoppsport

Artikkelbilde

Utskriftsvennlig versjon

Da vår nåværende direktør går av med pensjon i løpet av sommeren

2016, søker vi ny administrerende direktør:

 

 

 

 

Norsk Jockeyklub har ansvaret for norsk galoppsport som utøver sin virksomhet på Øvrevoll galoppbane i Bærum. Foreningens formål er å fremme norsk galoppsport samt norsk avl av fullblodshesten. Gjennom datterselskapet Øvrevoll Galopp AS arrangeres det mellom 30 og 40 løpsdager i året. Galoppsport er en av verdens største publikumsporter og en enorm industri totalt sett, og Norsk Jockeyklub har et utstrakt samarbeid over grensene med andre galopporganisasjoner. Stillingen som administrerende direktør innebærer ansvaret for den daglige ledelse både i Norsk Jockeyklub , Øvrevoll Galopp AS og i eiendomsselskapet AS Øvrevoll Veddeløpsbane.

 

 

 

Administrerende direktør fronter organisasjonen i mange sammenhenger og har det overordnede ansvaret for sportens mange aktiviteter som følger:

Ledelse og videreutvikling av galoppsporten i Norge inkludert stort fokus på nyrekruttering på alle plan.

 

Videreutvikling og ledelse av organisasjonens ansatte, medlemmer og andre interessenter.

 

Utstrakt kontakt og samarbeid ikke minst med Norsk Rikstoto, media og søsterorganisasjoner i Skandinavia, men også med offentlige instanser og øvrige hestesports organisasjoner i Norge.

 

Sikre sportens inntekter gjennom markedsføring og kommunikasjon med samarbeidspartnere og sponsorer. Økonomistyring, rapportering og forhandlinger.

 

Stillingen medfører deltagelse i aktiviteter utover normal arbeidstid samt noe reiseaktivitet og søker bør derfor tilfredsstille flere av følgende punkter:

God kommunikasjonsevne både muntlig og skriftlig.

 

Utadvendt karakter og god motivator og inspirator ovenfor ansatte og øvrige innen galoppsporten.

 

Et sterkt personlig engasjement for galoppsport/hestesport eller lignende aktiviteter.

 

God erfaring med å håndtere media.

 

Ha evnen til nyskaping, men også å ta vare på tradisjoner.

 

Se kommersielle muligheter innen sporten.

 

Stillingen som ansvarlig for norsk galoppsport gir den rette person store muligheter til en innholdsrik og spennende lederjobb men også med store utfordringer.

 

Henvendelse og spørsmål om stillingen:

Styrets formann Sigurd-Armand Hauge

sah@haugeindustrier.no

Tlf 95121666